夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

佢因第三者而搬了出去住兩個月,但突然話搬返嚟,可能我預產期係下個月.所以回來.
但佢返嚟後什麼都無表示,又無話同第三者點,亦無話同我重新開始.咁即刻點呀??
但佢回來後令我感覺好似怪怪咁,可能已慢慢習慣自己一個,現在又多返佢,見佢對我d行為同動作又有d古怪,令到我個心仲難受仲辛苦.
現在又要自己扮若無其事,又要自己咩都唔好諗,但自己又做唔到喎.真係好辛苦呀~
不過我知學識堅強做人.現在我心情未能平復.還比佢牽引住.因為都唔知佢想點.佢回來好似為咗責任而返嚟.
以前拍拖,婚後生活嘅感覺一d都無哂.現在好似兩個無關係嘅人住埋一齊.令到我真係好心淡.
真係唔知我可以點做好??

複式洋房

佢越返得嚟越耐,我個心越難平復,因為唔知點去面對佢好......

複式洋房

其實我自己都唔知想點......好想離開,但又唔捨得......
簡直唔知自己應該點做好??

複式洋房

講真我都唔知係鍾意定係唔捨得.佢返嚟這幾天對我真係好好,仲話想要個家並同我一起好開心和想過新生活.
但我對佢亦或佢對我d感覺都係怪怪咁.加上我知佢仲有去見個女人.要扮若無其事之餘,又要扮唔知,所以個心仲辛苦,好難受.
而佢話過新生活,但都唔知佢是否係真心??
令到我想離開而又唔捨得嘅原因......

複式洋房

講真我都唔知係鍾意定係唔捨得.佢返嚟這幾天對我真係好好,仲話想要個家並同我一起好開心和想過新生活.
但我對佢亦或佢對我d感覺都係怪怪咁.加上我知佢仲有去見個女人.要扮若無其事之餘,又要扮唔知,所以個心仲辛苦,好難受.
而佢話過新生活,但都唔知佢是否係真心??
令到我想離開而又唔捨得嘅原因......
不過佢講過話唔會為咗個bb而返嚟,所以佢今次返嚟嘅原因係乜呢??

複式洋房

多謝各位意見~~
講真到現在我係鍾意定唔捨得,我自己真係分唔清楚.
但我知佢哋仲有聯絡(同事).加上個女人係單親家庭長大(細個媽咪跟第二個走佬,只同爸爸一齊),而且又有係外國讀書和有學識,仲口口聲話唔想破壞我家庭,而且個女人又唔會大吵大鬧,仲比埋錢我老公用.以上原因我老公更加唔捨得佢,更加唔想放手.
佢返嚟時我真係好想比機會佢,現在佢返嚟後都有盡做老公嘅責任.但我知我一問佢點解決件事,就會加快將佢推咗去個女人道.但同佢相處咗兩星期,自己又想了多日,現在佢咁對我,又是否出於真心,但心知佢哋會好難分開.所以自己應該繼續比機會佢還是要放手呢......

首頁

尾頁

跳至