自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

其實外國嘅lounge 都冇咩好特別⋯

台北長榮lounge有洪瑞珍味嘅三文治(唔知係咪真係洪瑞珍)
高雄華航lounge 有好好味嘅牛肉麵
溫哥華加航lounge,淨係記得有生嘅西蘭花,我第一次知原來西蘭花可以生食
泰國lounge 好普通冇乜印象
日本幾個地方嘅lounge 都食過好好食嘅麵包 好食到拎個幾個上機慢慢食

大概係咁啦

琥珀宮

chocolatebean 發表於 24-3-12 17:09
係咪 PRIORITY PASS 入既 LOUNGE?

我以上嘅全部都係坐商務入嘅lounge (唔好打頭)

琥珀宮

chocolatebean 發表於 24-3-12 17:48
IC

所以你係去唔同AIRLINE既 LOUNGE? OR 都係坐CX 入 CX LOUNGE?

我都係坐邊間航空公司就入返佢地個lounge 咋,我懶,冇發掘其他lounge

琥珀宮

katy_katy 發表於 24-3-12 18:41
#14 & #22 講左諗法

樓主,你呢個post可唔可以keep住update, 等你分享

琥珀宮

chocolatebean 發表於 24-3-12 20:09
BiZ 至有得入 lounge ? 仲有點可以免費入?

信用卡呀!不過好多都有限次數

琥珀宮

喺小紅書見到嘅,同大家分享一下埃賽俄比亞嘅lounge

61 JoJo觅食发布了一篇小红书笔记,快来看吧! (emoji) 5CL1ubGlbFeXeHE (emoji) http://xhslink.com/HmlPwD

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊