跳至

首頁

尾頁

別墅

原帖由 zero530 於 10-10-13 09:14 發表
1. 卡卡媽(2A 1B 0C)
2. GARBOBILLY (4A 1B 0C)
3. blythema (2A 1B 0C)
4. winnicheer (2A 1B 0C)
5. MaxBB(1A 1B 0C)
6. ivy (1 A 1 B 0C)
7. anmaa (1A 1B 0C)
8. Zero530 (2A1B0C)

別墅

我都想報名, 金金 2大1b
原帖由 金金@2003 於 10-10-13 09:53 發表

別墅

hi 卡卡媽

我可以幫手, 另外, 我老公都可以幫手影相!
原帖由 loveannis 於 10-10-20 23:30 發表
今天已經截止報名啦,由於我地有爬行比賽,我將會分組後send email比大家,如果到時BB仲未識爬或到時大家唔希望BB參賽,可以即場放棄參賽資格。(卡卡都未系好識爬,剩系識攔地)

CSW1986,happymum09
若星期五前尚未pm我個人資料則 ...

別墅

卡卡媽,
我大女應該要温習, 如果到時她可以去, 才加入, 是否ok?

原帖由 loveannis 於 10-10-21 13:08 發表
唔該晒呀金金,咦,今次你個大女唔黎嘅?

別墅

卡卡媽

我之前都幫公司party order過食物, 五餅二魚都ok http://www.cateringef.org/5loaves2fish.php?id=23, 你可以參考下, 另外可以在pizza hut order 2-4個大pizza (上網order有優惠,如你busy, 我可以幫你order), 重可以order壽司, 咁大家可以有多d選擇..
原帖由 loveannis 於 10-11-3 02:55 發表
ivy~~~你好似好有經驗咁wor,遲D可唔可以幫手order到會啊?thxxxxx...

別墅

卡卡媽, 不如我order五餅二魚同pizza hut, 因為我有會員証, 好嗎?
五餅二魚我send message比你, pizza可以order 4個大pizza, 2厚 2薄, 好嗎?

原帖由 loveannis 於 10-11-3 13:18 發表
既然唔錯,咁我地訂五餅二魚啦!

金金,你熟啲,可唔可以幫手訂40位?因為滿$2000有免費送貨。

Ivy,佐敦無美心,咁仲叫唔叫?

Garbo,你有冇相熟的人可以訂到壽司刺身呀?

Karen,附近冇cheese pizza,我地主餐唔係pizza,所以就算 ...

別墅

冇錯, 我都要訓練下天樂...佢咁重, 一定爬得吾快...睇來要瘦身先得 hehe~~
原帖由 ivyso0804 於 10-11-11 01:03 發表
好,等我聽日買條鞭訓練下熹b先.

別墅

天樂之前都試過由大床跌咗落地, 其實我哋已經比好多枕頭圍住佢, 估吾到佢一識爬就會咁快! 所以而家要睇到實...
原帖由 loveannis 於 10-11-18 19:23 發表
無啊,果日佢又識得笑返,又無嘔,到今日已經第四日啦,佢好似已經好返曬咁,連條疤痕都無埋,BB既復原能力真系好驚人。

別墅

卡卡媽..

太好...多謝你安排得咁好, 仲有禮物添....

原帖由 loveannis 於 10-11-25 23:44 發表
好消息啊,Little Montessori話星期日可以派人黎解釋蒙特梭利教學法系乜嘢,大家都報左救世軍D幼稚園,但未必清楚咩叫蒙特梭利教學,到時佢地會解釋下我地既問題,送埋免費家長蒙特梭利講座(要另外book,出面呢種課程都幾貴下),仲會 ...

首頁

尾頁

跳至