跳至

首頁

尾頁

大宅

一定唔會再報,中晒伏,根本冇可能報到自己心儀既時間。泳會自稱有千幾個學生,通知唔到咁多。做唔到咁多就咪收咁多新生啦。

大宅

回覆樓主:

兩個字,係那打素醫院隔離間學校度學游水,住大埔多數識。我一定唔會再幫襯佢,再者佢聲稱兼顧唔到千幾個學生,講過d野都話唔知同幾多人講左,邊記得咁多,咁做野都得。出張通告或告示提家長都嫌費事。一間學校全校都講緊最少都七百幾八百人,都係咁出通告啦。唔出通告只叫小朋友講比家長聽,學校肯定比家長鬧到隻狗咁都似。
冇心儀既班都算,最慘連你學開既時間都唔留返位比你下一期學。話冇位,垃圾到唔恨。

大宅

mydearson 發表於 15-12-7 16:13
請問邊間?

上面有人講左喇

大宅

容易拎 發表於 15-12-7 23:49
呢間泳會成日超多人,根本好難搵到合適自己嘅時間,而且一大班人上堂會無咁兼顧,所以我女搵私人教,暫時都 ...

好彩剛學冇耐,可以再從頭學過,比佢地玩死。宜家天氣凍唯有停一期先,5月去火炭學算。

其實我都唔明,行政做得咁差都仲有人去報名。地點又唔係最方便,仲要話排隊拎籌親身去報名,今次徹底跌晒眼鏡。有心比小朋友學游水既家長真係唔好去呢間,寧願去遠少少或者搵私人教仲好過佢多多聲。

大宅

Fion710 發表於 15-12-7 20:54
答你果位應該係負責人老婆李太,超黑人憎,你仲游緊?

係呀,我打去同佢嘈左一輪黎啦,鬧到佢pk, up線收場,我最嬲唔係報唔到心儀既班級,而係因為小朋友忘記講比我知而令我錯失左優先報名既權利。冇錯小朋友係有一半責任,但泳會對於冇跟小朋友去學游水既家長關顧唔到囉。千幾個學生都兼顧唔到,咁仲做咩生意?!

大宅

Fion710 發表於 15-12-8 11:49
你都好會同你小朋友講,我乜都冇最黑人憎態度極差

唔好話大人冇記性,小朋友都會啦。
不知所謂正垃圾
(唔好意思,因為我真係勁嬲)
單憑我一面之詞唔代表d咩,只希望好心提醒本區家長,如要比小朋友學游水,呢間垃圾唔係好囉,講完d野都唔負責任。

大宅

Fion710 發表於 15-12-8 12:02
你游埋呢期?

係,做咩要蝕比佢?上左四堂

大宅

Littiedog 發表於 15-12-10 09:20
你最後報左另一間。。請問報左邊間呀??依家凍天都有得學嗎??我朋友既小朋友都搵緊,本身佢同我小朋友一 ...

我3月尾諗住報體育學院水試,再報佢地d泳班,有朋友學緊話收費平又唔錯。不過係要去火炭遠小小囉。我覺得又ok,唯有勉強停幾個月,之後當初學再報。

大宅

coyeeyee 發表於 15-12-10 10:32
呢間唔優做, 唔會理一班舊生, 又唔會諗下一班家長要返工, 初初好些, 越做越差, 游左5年都要排幾個鐘去報名, ...

其實宜家仲邊會有人排幾個鐘頭隊報名?佢自己有網站,係有心既已經攪上網報名啦。駛咩要家長咁辛苦?

大宅

Cecilia0708 發表於 15-12-14 19:36
我之前都係幫小朋友報左呢間學游水,都覺得佢地行政古怪,4個小朋友開班學,學得就梗係想學到識為止,學完 ...

咪係囉,如果其他時間冇位,都應該留返原先學緊既時間比同舊生繼續學,佢咁樣擺明趕客。

大宅

chun605 發表於 15-12-14 20:28
我都游咗2年幾同一個時間都冇改過,今次遲咗一日去報名,只係答我冇位,仲潤我好多媽咪一報就幾期你咪冇位囉:a ...

佢唔係咁同我講wor, 之前就問佢想一次過報2期得唔得?佢話新生學左睇下點先再報下一期,咁都啱,最後因為溝通問題而攪到咁,覺得係比佢呃囉。

大宅

香格里拉 發表於 15-12-16 16:06
呢間野係超唔掂架,教水又唔好,佢只是近中心,收費唔貴,先有咁多人學,但真是一間無heart既泳會,我忍左 ...

直情係趕客。

大宅

Fion710 發表於 15-12-18 14:03
李老太面色超難睇

所以果日鬧佢鬧到我cup線

首頁

尾頁

跳至