潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我想問...我想買隻"綠圈"....不過又唔捨得一次過比晒4皮幾......大家知唔知邊度有得做分期?
我有朋友話信和有地下有間錶鋪有..不過我又擔心...係A貨.............

大宅

thanks大家!!!!!我幾間金行都問過,佢地話無..咁唔知大家知唔知東方/英皇那些最多幾多折同埋有無分期呢?(sorry..我應該自己去問...不過見問開就問埋)
原帖由 咸濕大師 於 09-5-23 01:45 發表

好似周死死,同周大吠,好似有分期呀,妳試下問下羅.
信和樓下有2間,一間是水貨店,一間是2手店,妳自己睇清楚d啦.(樓主,綠圈水貨應該唔洗4皮野)
另外,據我所知,近年有d超A貨,像真度都好堅,妳如果唔太熟,最好買行貨啦. ...

大宅

accpet credit card???分期嗎???which shop???
原帖由 bmuimami 於 09-5-24 00:46 發表
It depends which model you want. Some hit model like daytona black dial of course no discount (even no stock). Green hand 8% off. 116400GV I bought last week from AD just listed price but accept cre ...

大宅

ok...thanks....
原帖由 bmuimami 於 09-5-24 14:38 發表
Sorry! Not by instalments Just by card only. If you want to make instalments, you may ask directly to bank! The AD located at Des Veoux Road Central

大宅

係呀,綠圈真係好靚..心大心細...不過,我決定明天去周金金買啦......
原帖由 lokyiumum 於 09-5-26 07:35 發表
買勞力士,當然要去信得過的老字號啦。
比得起幾萬蚊,當然想買正貨,所以你可以考慮去周生生、周大福、東方錶行等有名氣的店舖。
我之前係東方買過錶,我覺得都幾好。服務態度好。
(利益申報,我並非在東方錶行返工)
買勞力士 ...

大宅

周金金同周大叔都有92折呀!!!!!!
原帖由 咸濕大師 於 09-5-26 21:30 發表

9年前?妳係岩喎,現在真係92折

大宅

aiya..本來上星期話去買綠圈...點先鬼死咁忙...就0家啦!!!到時上0黎同你地分享下!!!!
原帖由 lokyiumum 於 09-5-27 19:36 發表
今日口多多,走左去周生生睇錶及問價,勞力士都仲係92折,無多無少。
若果你去果間話無折,就記得唔好去果間買啦。雖然92折唔算多,但總算有折。
樓主,買左綠圈,記得上黎講比我地知。等我地都"鄧"你高興下。
p.s. 因為我都係勁鍾 ...

大宅

下星期、下星期...呢個星期開晒d會、交晒d papaer work...下星期......綠圈...等我呀!!!!!!!!!!!!!
原帖由 lokyiumum 於 09-6-1 07:24 發表
真係好想快d聽到你的好消息。

大宅

咁我想問...買3隻會唔會再平d呢?因為我有兩個朋友都會買....哈哈...3個一齊買呀...^^...
原帖由 咸濕大師 於 09-6-4 13:56 發表

rolex歐洲買一定貴,omega都係,大多數牌子的錶,歐洲都貴過hk呀.
omega,hk正常walkin,是5%discount

首頁

尾頁

跳至