跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

原帖由 totorohome 於 10-5-25 12:00 發表
紅酒係慢d架la...嘆住吹呀ma...

e...唔等人架...

大宅

原帖由 zetav 於 10-5-25 12:04 發表
仲係大個隻喎~

你條xx...整蠱我呀...大忍樣...

大宅

原帖由 JJVV 於 10-5-25 12:20 發表
先飲為敬!!! 即刻轉左張相...個個真係我黎架...hahaha...

我見到你棚靚牙啦..靚媽...

大宅

原帖由 fionbabynok 於 10-5-25 12:43 發表
星島日報
A23 | 港聞 2010-05-21
標示關鍵字
男嬰疑嗆奶夢中猝死 母為亡兒蓋被抱屍痛哭句鐘
一名五個月大男嬰昨午在家飲奶後睡覺 ...

我都唔敢睇得咁詳細呀...一睇呢d新聞就好驚...我呢幾晚都訓得唔好成日起身睇仔...因為佢餐餐都係訓住食架...擔心擔心...

大宅

原帖由 zetav 於 10-5-25 14:41 發表
妳返返工咪有羅~

係helen先有架...我返工咪又係食茶記...

大宅

原帖由 JJVV 於 10-5-25 15:01 發表
你地bbs有無開始認人呀?

早2日同D小見D既人食飯, 佢地話要抱bb...甘我老公'第'阿囡比人地啦....哎呀, 喊到折天呀...佢地仲一個個甘'試'下抱, 慘慘阿囡, 喊到面都紅晒, 佢地就係到笑tim, '呀?真係喊wor', 到最尾比返 ...

我個仔呀...連老豆都唔跟呀...sunday我諗住煮餐飯食o下叫老公湊佢一陣...喊到好似俾人打左一身咁呀...老公抱佢去廚房望住我...喊得仲勁d...係咁扭個身要黎我度...
我煮完餐飯就發誓以後sunday都唔煮飯喇...攪到個仔喊得咁鬼陰公...

大宅

原帖由 JJVV 於 10-5-25 16:27 發表

我日日早餐都整30ml糊仔比阿囡食....尋日比左apple容做'下午茶'...

我10點幾俾果茸佢食當snack...佢可以食到1/4樽...
4點食30ml+3spoon cereal..食完跟手食4安奶(呢餐減左2安)...下個week希望會加到40ml奶+4~5spoon頂左3安奶佢就可以cut3安奶...
其他餐數都係食返6安...
我湊佢一日就覺得佢係咁食係咁食...呢頭食完o個頭又食...忙到呢...

大宅

原帖由 zetav 於 10-5-25 16:51 發表
即係妳食cereal先, 再飲奶?
我仲唸緊邊樣先~

係呀...你cut奶未呀?

大宅

原帖由 zetav 於 10-5-25 16:55 發表
我上個世紀就晨早cut左好耐喇,
力力就未~

車~係咪真係cut左呀...問o下ada先...呵呵...

大宅

原帖由 totorohome 於 10-5-25 17:02 發表
錫頂啦~~~我個愛人喎~~~

橋少又要呀~~~~

大宅

原帖由 ik2006 於 10-5-25 22:33 發表
嗯嗯~ 我前2日都同你一樣, click錯左去1101mama會呀

我試過幾次喇...盪失左路幾驚呀...

大宅

原帖由 ik2006 於 10-5-25 23:32 發表

唔怕, 你係我地既啱傾啱講核心自己友, 我地實會灑晒米, 招你返尼~~~~

呵呵~我實搵啱路返黎相認架...啱傾啱講啱咀形嘛...更何況我索到你地陣除啦......段唔會走左入d唔啱傾既地方搵假黎"diu"既...無人so我巧橙架...

大宅

原帖由 JJVV 於 10-5-25 23:33 發表
'灑晒米, 招你返尼'...hahaha..

牛like草多D, 灑草岩Dwor....hehehehehe...

你做咩貢夜仲o係度架..你又做夜鬼呀....

大宅

原帖由 zetav 於 10-5-25 23:55 發表
冇左支大吟釀既? 唔駛喇?

哼~我打孖黎仲有櫻花襯底...效果好過大吟釀啦..

大宅

原帖由 totorohome 於 10-5-26 09:04 發表
真係好少見你咁早...空氣清新真係連人都精神爽利d個喎..haha..

你條友仔又去wet,今日想買咩呀..??...hey~唔該順便幫我留意下有冇泳衣比嵐妹呀~~~

...

我有幫嵐妹睇過呀...好多3點式都要1歲up...
你放假有時間睇o下附近有無出入口店...o個d地方有細size既機會大d...我行開都再幫你望o下呀o下...

大宅

原帖由 lingluk 於 10-5-26 10:38 發表
有人教我焗一晚喎......

夏天唔係咁好咁wor...

大宅

原帖由 甄叮噹 於 10-5-26 12:00 發表
我都唔係好明, 不過, 姑娘咁講我就照做, 反正又可以比多d野cayden試, 哈哈!

cayden吹喇叭呀?...
俾啦俾啦...bb好like食生果...可能有果糖會易肥d...
不過我都唔覺cayden瘦wor...骨輕咋嘛?....

大宅

原帖由 kat120908 於 10-5-26 12:04 發表

焗2hrs就得,d粥"林"ma?我今日都打算比粥仔佢食,因為米糊佢無什麼興趣!
但煲粥又唔可以煲少少,所以好煩...是否現在白粥only?

米糊香噴噴都唔食...白粥應該唔會食啦下話...
bb試左carrot..南瓜未呀?...等佢試左ok既咪煲南瓜/carrot粥囉...起碼好味又有營養先啦...肉就6個月打後先好落喇...而家真係消化唔到....
咪住先...你個b幾大呀?

大宅

原帖由 jzoom 於 10-5-26 13:32 發表
呵呵, 我唔駛担心, 我都冇100蚊紙俾阿B畫畫。講開又講,我N年前好好彩地抽籤派位派咗去一間名中學,同屆同學有發咗起碼4代嘅銀行家、前白頭局長個女、前教育局長個仔。佢哋down to earth 到不得了,有時重有D孤寒。相反我 ...

係呀...而家D人...屋企有個工人就以為了不起...請左個工人返屋企唔使到佢盡都對唔住自己...小朋友既大小事項都要個工人做...蝕丫嘛...久而久之咪咩都唔識做囉...又要同人地有階級之分...睇到d工人賤過地底泥...命令人地唔准一齊食飯...唔准用屋企廁所...etc...你喝個工人小朋友咪又跟住你喝囉...講真...自己都係同人打工...老闆都無同我有貴賤之分啦...咪又係坐埋一齊食飯...用同一個toilet...大人點對個工人個小朋友有眼睇架嘛...佢地既價值觀咪就咁學返黎囉...個小朋友變成點都係個大人做成...都唔明點解d人會咁...我成日o係街見到d少主打工人...真係...唉... ...

大宅

原帖由 ik2006 於 10-5-26 14:58 發表
嘩... 好嘆呀sa媽你..... 恨死我喇... 我仲响屋企做緊奴隸呀
靜靜雞話你知..... 我好鍾意sasa咁的的骰骰架~ 好可愛呢~~

sasa好得意架...上個星期見到佢一叫佢就對住我笑喇...甜到呢...

首頁
12345...7

尾頁

跳至