懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我昨天一個人湊B,出奇地唔算太難搞.....但當今日個個係屋企又唔同左啦!
昨天既唱歌唔work....都唔知係唔係佢知道有其他人所以"摟計"

複式洋房

我會add oil 架啦!
原帖由 fly2happy 於 09-6-28 09:33 發表

慢慢來啦~~邊個新手第一次唔係雞手鴨腳

我記得我第一次幫女女換片都唔識呢

依家我一個人湊bb到5個月啦,唔算得上好叻

不過每日都學到野,女女日日都會製造難題伽 ...

複式洋房

亞B好得意架,如果5-6pm訓就可以訓到5am,但如果餵埋佢食10pm個餐奶先訓就會2am起身!mouth:

都唔係好明。

複式洋房

哈哈,我都要匯報....

尋晚成功BB自己訓......1)抱BB入房,一路行一路話訓覺啦..Goodnite.... 2)放佢落床 kiss goodnite....3)熄燈

hehe...過幾分鐘入去已經

複式洋房

要多謝你既sharing

原帖由 pyjess 於 09-7-3 12:13 發表
各位正義o既mami超人, 恭喜晒呀!

複式洋房

你地講緊乜呀?

原帖由 kitty0502 於 09-7-4 17:19 發表
到月尾無人so唔使自己去,我幫你訂第二款,不過d料無呢d咁好

複式洋房

i joined!!!

原帖由 南瓜妹 於 09-7-6 17:54 發表
想問下有邊個媽咪参加咗6個月嗰個party呀??

複式洋房

halo~~~~ 我呢排都小左上黎,因為要24hrs幫我仔仔投票,務求打底對手

我 12July BB 6mths Party 同埋 18Jul 元朗 gathering 都有join ar... 到時見啦!

Toby.... 有通告就PM我丫,驚睇唔到你留言。

加多句先...pls vote my boy Ryan.. if have time
http://shemom.com/babymodel/?cur_page=1&sortby=votes

複式洋房

12Jul BB 6mths Party 實在太多人啦.......時間都唔太夠,所以都無乜機會帶亞仔週圍八~~

到時18號都未必認得出,去過Party既媽咪添呀!

請大家唔好mind ehheeee..

複式洋房

halo~
我都好耐無上黎啦!
update 下先.......
1) 囝囝而家都未出牙仔
2) 又無好似 kaka1 個B 會主動要我地抱 (有時諗佢係唔係咁獨立呀?好似又太早喎
3)我都係俾佢食左兩個禮拜粥仔炸,比起好多BB好似遲左.....
4) 我見到好多B都識hold住企同坐得好直,我個仔就樣樣野都慢人一步
5)一多人佢就一d都唔會掛住/搵daddy同mamee,唉,我都feel唔到佢需要我,除非單打啦 ,見你地個d咁癡真羨慕!!

首頁

尾頁

跳至