自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有時黑起來,爬完佢頭,前面有另一個剷...根本成條路都係,所以爬極都係要「硬食」,好慘...

原帖由 whitecatcat2002 於 10-7-29 15:16 發表
我多數會爬佢地頭,行係後面真係會「硬食」,咪搞

爬頭時,重會掩住個鼻加埋大大聲咳

*得饒人處且饒人!!
*Be able to forgive, and forgive !!
*許しを、できるようしようと許す!!
*용서를, 수 만나 용서를!!

伯爵府

咁勁??隨時放得出嘅??
原帖由 rabbit75 於 10-7-30 14:22 發表
有條友係食煙

我就放一個臭屁

*得饒人處且饒人!!
*Be able to forgive, and forgive !!

伯爵府

D PK鬼鬼祟祟收埋支煙...我話佢,個PK仲勁厚臉皮咁話..."我無食呀"...吹脹!!!!!

原帖由 michelle071180 於 10-7-30 18:03 發表
唔止係街,有時會仲衰D黍.........

以前住公屋果陣,搭電梯d亞佰會將支煙"屈"係隻手入面.........入到去時已經充滿煙味,真係正一PK黎架..........我仲大緊肚黍

你要食 ...

*得饒人處且饒人!!

首頁

尾頁

跳至