自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

回覆 1# 洗手盆 的文章

5.你知唔知喺呢度串阿三個後果有幾嚴重?

後果會有幾嚴重? 咁我回你問題會吾會又有嚴重後果? 可能我入錯地方 @_@!!

民房

回覆 10# cathy-tse 的文章

哈哈 ~ 吾好啦~好易生誤會, 反正一舊舊你都吾明!

我知大家鐘意講笑 ^_^ 大家開開心心聊咪算囉~ 吾好誤會我串

民房

如果大家有興趣可以來我網聊, 我只係講楊x去影迷群的事, 我存下了她一堆說藍姐的說話, 而且係佢論藍姐被強x, 而藍姐無出來証實過, 我大意都係講哩d! 我重問大家有無見過藍姐, 我地都好想關心佢, 所以你吾信我咩呢?

民房

唉~~我都想搵香港人一齊參與去想辦, 而家來的影迷都是內地朋友, 我知三媽咪好好人! 你有無好主意? ^^

民房

回覆 4# Darth 的文章

楊x就是爆藍姐被強x那個, 報刊未登佢已經來影迷群講, 佢既留言我存了下來, 佢重藍姐去到絕境, 要我地去藍姐, 但又無帶到藍姐出來見我地, 次次都有事發生藍姐係無現, 最後只得佢講, 最後佢重話藍姐既病不懂理財, 要大家開個戶口去捐錢比藍姐, 因為吾係藍姐個名, 當然有人反對! 所以最後吾成功! 佢一切留言有存下來!

我都想知去影迷群留說話那個係咩人! 佢話佢係楊曼莉!

民房

回覆 4# 我想生三個 的文章

唉~~ 我就係擔心藍姐身邊無真心關心佢既人, 所謂幫佢既朋友, 又經常向傳媒代言, 令到她更多負面新聞, 而家傳媒又成日話佢好可憐! 而內地影迷又問我點解無香港人幫佢! 我都好無奈!!

民房

回覆 1# 我想生三個 的文章

阿三~ 我地影迷見到都好難過, 藍姐始終係女人, 佢以家咁重要去拍佢, 好覺得好殘忍!
又吾知藍姐病情的真正情況, 又吾見到有人去幫到佢, 傳媒又不停宣揚佢可憐, 我真係怕藍姐有日捱吾住!!

民房

回覆 1# bplus 的文章

李小龍死左二十幾年都有佢既粉絲網站, 可能到我死左, 藍姐既作品仍然流傳, 個網係比影迷表達支持佢既地方, 所以放佢以前既資係好正常!
我地當然知道那些是過去, 但影視作品係可以長存, 有三份二既內地影迷, 都係80後, 甚至有90後, 大多數都係睇左大時代先鐘意佢!

以前影迷群更熱鬧, 只係來了楊x不停說藍姐很慘要大家幫佢, 有人信有人吾信先攪到影迷群走左好多人!

我都係聽了楊x講先有要找藍姐念頭!

民房

回覆 1# namfans 的文章

重有我個網原來好多內地影迷都入吾到 @__@

民房

回覆 3# 我想生三個 的文章

只有期望藍姐有日會復原......

我信藍姐睇得開, 如果吾係, 佢吾會行出來, 都吾擔心被偷拍, 那個楊x曾話藍姐吾睇電視吾睇報紙...係咩都吾去知! 只係聽英文歌!

民房

回覆 2# Darth 的文章

ok~ 我吾回你 ^_^

民房

回覆 2# 我想生三個 的文章

我都走~ 我係用搜尋器搜到這篇文章先入黎 ^_^

首頁

尾頁

跳至