心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

b肉兜兜 ,
我仲以為又有新搞作!原來係幫新作品改左新名!
呢個名好貼切呀!:loveliness: :loveliness: :loveliness: (透心涼!)
原文章由 b肉兜兜 於 30/808/2007 07:09 發表
BK呢排成日整來整去,我發覺有些功能出咗問題,我save唔到d 資料,唔知係之前個topic太長定咩原因,所以暫時開個新位,順便又可以帶埋杯過嚟...事關BK改版前既topic 係改唔到標題架,既然內容有變,就轉過個地步啦.

★★ ...

子爵府

b肉兜兜,
e~仲有無30ml樽?如果有想改30ml呀!
麻煩再pm轉30ml要加番幾多$俾你呀!(我仲未入數呀!)
thanks!
原文章由 b肉兜兜 於 2/909/2007 22:30 發表
有冇媽咪係未入數的?我昨日買到7/8個30ml 的樽(之前訂了的係10ml),如有人想改,可以PM我.

um.......會唔會有媽咪唔清楚10ml/30ml大約有幾多?因為以前都有人問過我..拿,我諗大家都記得益力多有幾大支啦係咪?一支益力 ...

子爵府

b肉兜兜,
我唸係我...老公!
30ML D樽咁搶手!如果可以40 OR 50ML都唔區! (屋企女人多,實用都著!)
PLS CHECK PM!

原文章由 b肉兜兜 於 4/909/2007 11:34 發表
邊個今日入咗15.2 畀我呀??

子爵府

b肉兜兜,
我想轉30ml呀!
麻煩晒!
ps.你轉左大頭相,一時間唔慣添!
原文章由 b肉兜兜 於 5/909/2007 09:25 發表

其實這topic 係由"紅豆糕"果邊搬過嚟的,最初都係同大家講,一支係10ml.後來,我又買咗10個30ml 既樽番嚟,咪睇下有冇人要轉囉.(詳情可睇下P.5):)

子爵府

b肉兜兜,
係唔係之前太辛苦,所以捱病左?
呢排天氣麻麻,小心身體!
你真係好好人呀!
原文章由 b肉兜兜 於 10/909/2007 10:52 發表

eeb,
我check咗喇,唔該晒你.
一陣出去寄畀你.
多謝你關心,我今日好好多了,唔駛食藥了.:loveliness:

子爵府

b肉兜兜 ,
祝中秋節快樂!
順利同囝囝揀都合適K1!(我都煩緊!:-| )
再有新的製成品同我地分享!加油呀!

P.S. 另外,我早前已PM入數日期、時間&COMFIRM 郵寄地址,但未有你回覆,咁仲要唔要再SEND多一次俾你?
(天氣開始轉,我&囝囝濕疹又開始發作,可唔可以先寄紫雲膏&止痕膏先,雜果冰下次先寄,我補番郵費俾你!(可能之前我想要大樽雜果冰,要等你分給其他人先,所以到依家仲未記出!SORRY! ),

子爵府

b肉兜兜,
你唔好咁講啦!你為我地付出時間&心機,放況咁多FANS要你D製成品,你一個人付責晒咁多野,由製造到寄出,俾著我就唔得!
果3樣東西又係你新製成品?3樣都好似好好呀! 3樣都想要,不過我唔可以咁貪心
我有濕疹,我唸應該1 ARM用D,因為有"濕疹"呢兩個字!多謝晒! 麻煩你再PM我應該補回多幾錢俾你啦!
謝謝!
原文章由 b肉兜兜 於 26/909/2007 00:13 發表

garfield123,sukilam,

sorry呀,你地的東東仲未寄(我知你地好心急架喇)..garfield,我要今晚先有時間做止癢膏呀,所以今日寄唔到...
兩位靚女,為咗表示我既誠意,歉意,我會送番份小禮物畀你地,會連埋你地要既野一齊寄 ...

子爵府

b肉兜兜,
我昨天已收到了!
郵差好好人咁上樓派件!:loveliness:
我想問海底泥點用? ops:" /> ops:" />
我仲未入數俾你呀!應該呢兩日內會入,因為要麻煩老公幫我呀!:mrgreen:
希望下次有新野可以預埋我呀!
原文章由 b肉兜兜 於 28/909/2007 21:09 發表
今日寄出了......

sukilam
garfield123
mimibooo(膏膏only)

請大家留意,2日前我做起的止癢膏,部份用料已改了,因舊的已用晒,植物油脂&花水都轉咗.原料貴了,所以每一小盒經計算後加了2毫,請留意.

另外,唔知大家 ...

[ 本文章最後由 garfield123 於 07-10-3 14:26 編輯 ]

子爵府

b肉兜兜,
我都係一年365日都有潤唇膏 ,用左無咁乾&唇紋無咁利害!如果整請預埋我啦! (上次MISS左!)
原來海底泥用法咁簡單,我要快D試用先!
THANKS!
原文章由 b肉兜兜 於 4/1010/2007 07:19 發表
☆詢問各位意見☆

你地多數在咩月份會開始用護唇膏?我自己,梗係一年四季la.
(我想預算定幾時開始整..)

子爵府

咪笑我啦!
咁你整D野真係好好用MA,我緊係要密切留意啦!唔係又MISS左點算! (我家屋人都話正!:loveliness: )
好野今次又有份!THANKS!
原文章由 b肉兜兜 於 4/1010/2007 09:00 發表

嘩~上次分護唇膏,好似係年頭既事了...原來你咁早就睇中咗我~ 好...我在電腦mark低你先...

子爵府

b肉兜兜 ,
昨天已入數,麻煩check pm!
謝謝!
原文章由 b肉兜兜 於 3/1010/2007 19:11 發表

garfield,
死海泥,不用加野,就咁搽上面(or身體)就得了,"full"大約10-15mins,後用暖水洗淨.:loveliness:
入數慢慢la,唔急,入咗話我知就得了.

子爵府

b肉兜兜 ,
好野!今次又有份分享你的製成品!
你好細心,天氣開始轉冷就整d arm用東西給我們!
thank you so much!
ps : 上次d透明質酸用得七七八八,仲會唔會再整?如果會請預埋我啦!因為真係好好用呀!:loveliness:
原文章由 b肉兜兜 於 15/1111/2007 18:29 發表
♠ 護唇膏List ♠ (暫定)

wig
cool_BB
Monty
zater
joanne831
kk100
sammifanlp
alleeckw
garfield123
leave
Lovely媽咪
Kanix
Monty
KwanKwanMammy
joan121
Mcdull
dingdong98
catnapper
ice668
tungtung125 ...

子爵府

b肉兜兜 ,

護唇膏我想要桔子&紅葡萄柚,唔知得唔得呢?
另外,法國綠泥&海藻粉我到想試下呀!:loveliness: :loveliness: :loveliness: 上次用過海底泥好正呀!
原文章由 b肉兜兜 於 25/1111/2007 18:13 發表
[法國綠泥]
-- 適合中至油性,紅腫暗瘡皮膚使用,含細胞所需的各種微量元素,供給肌膚最需要的營養及改善皮膚各類問題,有效潔淨毛孔.

[海藻粉]
-- 含有多種維他命,被喻為是營養最均衡全面的天然養分,加上不含油份的天 ...

[ 本文章最後由 garfield123 於 07-11-26 09:10 編輯 ]

子爵府

b肉兜兜 ,
乜事??-( ?-( ?-(
你係唔係做生意,我地睇到嫁!
如果係做生意,邊個會咁有心機用bubble 紙包好,再貼d貼紙上蓋度呀!仲會响呢度公開成份喎!每一個曾經收過你d製成品,都會知道,公道自在人心!唔好放棄呀!
我支持你呀!
原文章由 b肉兜兜 於 26/1111/2007 10:58 發表
有個問題..
我好想聽下大家既意見..
你地覺得..
我係咪一路做緊生意?
近日...真的有點..
我都唔知自己想講乜..算了..

子爵府

b肉兜兜,
唔好啦!
我地好需要你嫁!:-( :-(
我都知道你係全職媽咪,要照顧囝囝&屋企,時間真係唔多夠用,所以你仲可以分到時間去幫我地去整,我好佩服你嫁!
其實由bk 話你做生意要張個post轉去2手市場(應該年頭,希望無記錯啦!你當初意思堅定,堅持這是分享,不是貨品,一直為我地去整,當中你有心灰意冷,可能每次有新產品,先會有好多post,但唔代表無人睇過,因為主題係雜果冰 ♠ 紅豆糕♠ 椰汁糕 ,閒話我唔會特別講,再多有時會撘咀!希望你明白,我地仲好需要!
原文章由 b肉兜兜 於 26/1111/2007 13:59 發表
我呢幾日諗緊,整埋d 護唇膏,就唔想再開topic了.
現在"自由"呢邊已有一位有心人跟大家分享了,而佢可用來幫大家既時間,真係比我多好多..
而且我發覺,好像大部份的人,需要的只係一件貨物而已.
這好像告訴了我,這個園地, ...

[ 本文章最後由 garfield123 於 07-11-26 15:37 編輯 ]

子爵府

b肉兜兜,
如果再整雜果冰,麻煩預一份俾我啦!上次果支就用晒!唔該要大支D!
原文章由 b肉兜兜 於 30/1111/2007 13:10 發表

好呀,遲d 做起再pm你.:D

子爵府

b肉兜兜,
早晨!
我想轉味呀!蜜瓜&香蕉!
麻煩晒!
原文章由 b肉兜兜 於 19/1212/2007 12:22 發表

各位,

我昨日路經烘焙用品店,又買了一隻蜜瓜味香油,即係,for 小朋友用,除了香蕉還有呢個口味,或者揀冇味又得.

...

子爵府

b肉兜兜,
報到先!

各位,
午安呀!

乜又有野發生過?
不過呢個新居唔差啦!起碼無咁多雜人呀!
原文章由 miriam 於 22/101/2008 13:31 發表

我地唔夠人惡嘛!
除時搵幾十個分身去舉報,都唔知佢地報 d 乜‧

[ 本文章最後由 garfield123 於 08-1-22 13:51 編輯 ]

子爵府

b肉兜兜,
我會黎!
不過有時見你地講DIY D野,我都無經驗,搭唔到咀啫!
原文章由 b肉兜兜 於 22/101/2008 13:54 發表

乜...呢個topic 唔係被棄置咗咩,仲有咩人嚟.. :(

子爵府

miriam,
我溫左少少書,大約知咩事LU!

雖然搬左啫,我地都唔可以意志消沉,要整旺個場!要爭氣D! 加油呀!
原文章由 miriam 於 22/101/2008 13:52 發表

有咩事發生 ...................... 唔識點講囉 .....................

[ 本文章最後由 garfield123 於 08-1-22 14:10 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至