自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

想問無出兒童周遊卡,我見官網建議兒童買一日兒童地鉄券,在景點才付入場費,大家是否也用這方法?還是多買張周遊卡方便D?

伯爵府

我愛Corina 發表於 19-6-18 17:07
好似大小同價呀

我見咁寫
[size=20.799999237060547px]6 歲以下兒童可免費搭乘大阪地鐵。若有 6~12 歲兒童隨行,請改買大阪地鐵‧公車一日券兒童版,並搭配各景點的兒童入園優惠。如需兒童門票價格列表,請見[size=20.799999237060547px]大阪周遊卡官網

伯爵府

我愛Corina 發表於 19-6-18 17:30
打算京都都同大阪咋,帶住3個,想hea d ...但plan 搭車都辛苦
Hea下可以考慮一日團,我見klook 85折,join左個嵐山奈良一日團,唔洗自己搭車去餵鹿,雖然無得搭嵐山小火車,不過暑假無乜景,唔係損失,反而竹林丶那些特色小店都好好行,原價都係$29x

伯爵府

我愛Corina 發表於 19-6-18 20:26
謝謝,睇下先,係咪係京都出發?
我在難波上車,折左$250,包埋坐嵐電,大阪去奈良和嵐山,自己撘車都好貴

伯爵府

pumaleung 發表於 19-6-18 23:40
打咩code有折?

[size=1.14em]85折完左,得返9折
[size=1.14em]暑假9折優惠

憑指定優惠碼,於KLOOK購買旅遊活動滿HK$500即享9折優惠;最高折扣金額HK$600(不適用於JR交通票券、大阪環球影城票券、東京迪士尼等相關商品)。

• 優惠碼︰HOTSUMMER9
  • 優惠限期︰2019年6月5日至8月15日

首頁

尾頁

跳至