跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 小學放榜

hinhei 寫道:
[quote]
wandyfok 寫道:
hinhei,
咁你咪問番佢,點解當日揀學校唔出聲囉!

佢一早講咗擇榮真架!不過佢話比我擇之麻!!
所以佢便咁串囉!!!
其實今年榮真得四班,于良發有六班.若擇榮真其實都有機會唔中架!!! [/quote]

唔好勞氣 ..... d 男人係咁o架啦 .... 唔好鬼理佢

男爵府

小米雪,

你乖仔考試未呀 ???

男爵府

咁大家一齊努力呀 !! 我女都係 21號開始 .... 呢個 week 考口試 & listening :wink:

[quote]
小米雪 寫道:
Astrid:
下星期二(21曰)才正式考試,這個星期考閒科及Oral,

男爵府

Teresa,

我對眼發炎呀 ... 係咁流眼水 :-( :-( :-( , 係呢, 你去邊樹整餅呀 ??

男爵府

我個 d ....... "乙水" 細路就得 搵唔到飯食o架

朗媽 寫道:
Astrid,

有個媽咪識個整餅師博,好似話免費教,我只係跟隊及今晚收到通知,未知詳程。

差d唔記得你係高手添。

男爵府

如果唔大奶先去 ... 你知我啦 , 一拖二, 三人行

*Polly* 寫道:
[quote]
Astrid 寫道:
Teresa,

我對眼發炎呀 ... 係咁流眼水 :-( :-( :-( , 係呢, 你去邊樹整餅呀 ??

看醫生未啊! 咁聽日會否帶呀大去游水呀?? [/quote]

男爵府

*Polly* 寫道:
[quote]
hinhei 寫道:
Polly

我聽啲教游水講,其實要到八歲先會覺得識架!!

上年嗰教練都是咁講!!
仲叫我千奇不比$1XXX 10堂去學, 晒錢事小, 呀媽同嗰教練晒氣, 晒時間事大. 她說自己私人唔會收d咁細嘅學生 [/quote]

個教練驚你 dum d 錢落咸水海 .... 唔係, 係泳池先o岩

男爵府

朗媽,

我估你以後都見我唔到o架啦 .... (上堂) ...... 因為我雙腳踝好痛 .... 如果再 keep 住跳, 一定會跛 :-( :-(

我九月應該轉玩器械 .....

男爵府

我或者再試多一兩堂先 ...... 痛得太緊要我一定

男爵府

我都係去世紀買

男爵府

我估 ... 學校可能係 "十大" 派人去 .... 舊年我女學校都係, 不過我無係學校買 !!

林池記, 我唔清楚 !!

世紀, 係石湖墟個間, 可以即場試埋; 買冬季時, 因為阿女細粒, 手幼, 件jacket & 恤衫個袖位佢仲同我改 (唔收我錢)

*Polly* 寫道:
林池記掂嗎?? 聽講平d 請賜教

星期五可到學校訂購, 咁學校嗰d又点呢? ?-( ?-( [quote]
Astrid 寫道:
我都係去世紀買
[/quote]

首頁

尾頁

跳至