美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我前日問卓悅冇貨 ...
好肉痛咁去SASA 買左RENEWING PACK. VIP 卡折左都要$15XX. 好貴呀.
但送左PRIME NECK, PRIME CONTOUR , 各5ML 比我.
我緊係再R個SALES 送多D SAMPLES 啦.
又比我R到24 HR 5ML, R1 5ML, 同埋 R2 5ML. 好貪心.

我見網上賣平好多, 唔知果D有冇問題呢?

子爵府

我上次都見到呢SET, 好貴呀.....
如果我買呢SET, 我會RRRRRRRRRR 勁勁勁多SAMPLE !!!!!
原帖由 sandy1425 於 11-1-20 09:31 發表

我都買左呢SET,都R左好多SAMPLES

子爵府

真係好衰架, 而家好多SKIN CARE 都唔寫EXPIRY DATE, 只係寫批號 同埋開封期限.

VALMONT 個批號係咁睇架:
EXAMPLE: H10G190A ,H10就是2010年產,190A就是這1年的第190天,通常保質期三年

原帖由 sandy1425 於 11-1-20 13:19 發表

真ga?我仲未開來用,因太多野,但今次買無寫到期日?好奇怪,以前都有,你果set有無?

子爵府

上次我向卓悅, 話想留名等SALON SIZE, 個姐姐話, 但係我地已經有百幾個人等緊貨啦....... (言下之意, 叫我唔好留名).
原帖由 baby_jkk 於 11-1-20 18:48 發表
卓悅啲貨去得好快, 我咁啱上月尾行過見到即刻買咗white falls, vital falls & nature moisturizing mask 的salon size. 果陣重見到有factor 1, 但我冇買. 個sales話上一次有salon size的貨是9個月前.

...

子爵府

SASA VIP 95 折咋!
原帖由 baby_jkk 於 11-1-20 19:59 發表
sasa係同counter一樣價錢, sasa vip有9折, counter係member都有9折. 卓悅係平啲, 但唔係成日有貨. if 買salon size係要去卓悅先有.

子爵府

所以我寧願貴D , 幫趁SASA, 買D 貴價護膚品, 如果買著果間有問題真係好DUM 心.

貴係貴D..... 不過我會R 多D SAMPLE 補返數. HAHA 用得安心就算數啦.
原帖由 rachel 於 11-1-22 14:53 發表

我都有印象

子爵府

我想問大家RENEWING PACK 會唔會買SALON SIZE 200ML 架呢?
定係KEEP 住用50ML....?

首頁

尾頁

跳至