興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 大家最近在看什麼書?分享下!

mau, nnfonder,

《上帝的指紋》(The Fingerprint of God) 重有第二輯叫???(唔記得叫乜名添 )

另外 alone 提及0個本應該係
A Brief History of Time 《時間簡史》的 revised version,叫 The Illustrated Brief History of Time,加0左好多圖,使人易明D,國內簡體字版平好多,好似3x蚊,覺得太便宜的話,可以買多本 The Universe in a Nutshell,都係 Stephen Hawking 的大作黎嫁!

大宅

咦.......有人提起我添....但E+忙緊,下次再傾

......a piece of old cake ......

大宅

我也很喜歡周芷若,因為當年此角式是由 趙雅芝 飾演

Ms.ChanChan 寫道:
...哈哈,我喜歡小米米剛提過的周芷若,.....

大宅

我見過趙雅芝呀!95年係當時麗晶酒店大堂有個「好索」又靚0既「女仔」行過,忍唔住望多眼至認得佢係趙雅芝呀!望落真係唔過30 當時佢應該係42-43

森森我3-4年前見過,又係似廿幾歲咋

大宅

狗仔隊回報......

佢住世界花園

haohao,
我上年見到佢,唔知佢係0米住沙田呢???
我三次都係新城市見到佢~~
佢對眼係桃花眼

首頁

尾頁

跳至