單親天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

BK都唔知攪咩,我第4次打呢段野啦,激氣..

我個超級無敵俊朗高大威猛英徫有型既男朋友仔..Keith..今日生日啊...我訂左佢既至愛黑森林蛋糕啦…今晚返去同佢慶祝...

祝佢生日快樂,天天快樂…時時快樂…健健..康康..!

咀啖先... 錫晒你..!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

子健媽..

hehe..咪就係我個超級無敵俊朗高大威猛英徫有型既男朋友仔..健健囉...hehe..

多謝你....錫mami多d..係呀係呀..佢好錫我架…話我係佢既"心肝寶具"呀..Lum到爆..haha..

原帖由 babytszkin 於 10-11-18 09:39 發表
咦~~~~唔通您講緊健健~~~
健健~~好在我未番工渣~
子健mami祝您生日快樂吖~
要錫mami多d,因為您個moonmoon~mami係最錫您架~

子爵府

小車,多謝

wow..個蛋糕真係好靚呀....唔惜得食啦..haha...2月又到大小姐生日啦,等我又去d Cake Shop睇下先..唔該晒...

原帖由 littlecar 於 10-11-18 09:43 發表
KEITH生日快樂

我都係訂黑森林俾我HONEY...原來依家好多細CAKE SHOP D 蛋糕好靚...不過要早好多訂...

MOON MOON 你出 ...

子爵府

fitfit貓 ee..thank you..

原帖由 catfitfit 於 10-11-18 09:44 發表
生日快樂呀......

子爵府

Chammy mama..多謝...hey..咀埋佢阿媽,得唔得呀..haha..

hey..考慮下介紹你個靚女比我個男朋友識啦..hehe..

最多等間放佢張林峰靚仔相出黎比你過目呀...hehe..

原帖由 ChammyMAMA 於 10-11-18 09:46 發表
我又咀.... 生日快樂!!

子爵府

sleep...

Yo..thank you..

原帖由 sleep 於 10-11-18 09:51 發表
生日快樂

子爵府

小車,唔該晒呀..等我睇睇先..

我其實好少慶祝生日架…都係買蛋糕同佢地係屋企慶祝架炸,我琴晚成9點先收工,重諗住無得訂添,分朝去美心問又得wor..今晚請絕OT..放工返歸同少爺仔大小姐切蛋糕…有時間就同佢出去Jusco買生日禮物...就係咁簡單...

原帖由 littlecar 於 10-11-18 09:59 發表
我未食過架....今年都仲係訂美心咋....2月到大小姐甘俾D訂蛋糕既INFO 你參考下:

http://www.openrice.com/restaurant/commentdetail.htm?commentid=2071169

http://www.onda-cake.com/home.asp

我地D HONEY 生日 ...

子爵府

唔係呀,我好C懶架,最怕攪生日會,好煩…所以我一d都唔勞苦功高..hehe....我淨係買個蛋糕同佢地食就算架啦...以前開生日會又收埋好多玩貝禮物,玩唔晒,好浪費,有一年阿女幼稚園攪生日會,我索性叫佢d同學仔媽咪唔好送禮物,將d禮物錢一齊捐去宣明會…重有意義,之後佢地班同學開生日會都係咁做啦,其實日日開心就係日日生日…小朋友有我地既愛心就係最好既禮物架啦...係無?

原帖由 littlecar 於 10-11-18 10:34 發表
少爺仔同大小姐生日....應該你收禮物呀....你最勞苦功高

子爵府

回復 2# bbbs 的帖子

bbs...

thank you..係呀,我男友9歲啦..頭先又打黎問我訂左蛋糕未啦..haha..

子爵府

Wayso..多謝多謝...

原帖由 wayso 於 10-11-18 11:45 發表

生日快樂呀))))

子爵府

咩呀,咪搶客wor..死靚仔…佢係我fans黎加...hehe.
thanks..我今朝咀左佢好多啖架啦...haha

原帖由 朗尼 於 10-11-18 12:28 發表
哈哈,原來今日係我個可愛忠實醒目小fans生日,Moon, 幫我嘴啖佢同佢講聲生日快樂呀。

子爵府

Eric哥哥…多謝晒,解解我搵唔到你個生日蛋糕icon 既..!

原帖由 eric5354 於 10-11-18 12:33 發表

我都祝少爺仔, 生日快樂!!!

子爵府

Shadowrainbow.. thanks for your birthday greeting..

願 心 想 事 成 !大家咁話!多d上來傾計啦...

原帖由 shadowrainbow 於 10-11-18 12:45 發表
Happy Bithday and be happy always!

小 妹 新 人 , 但 也 為 妳 開 心 !

願 心 想 事 成 !

子爵府

多謝阿Vane EE...

個MV o岩佢阿媽睇多D..hehe..有靚仔wor..

原帖由 vane 於 10-11-18 12:55 發表
超級無敵俊朗高大威猛英徫有型既Keith靚仔,
生日快樂!

送上韓板靚仔靚女生日歌比你睇!8_p0TD8NpA8&feature=related

子爵府

豬珊ee...多謝…收到...

今朝已經咀到個咀歪左少少..hehe..唔理…今晚再咀..!

原帖由 豬仔珊 於 10-11-18 12:55 發表
少爺仔阿 Keith,

我都祝你生日快樂, 快高長大, 學業進步呀!
Moon, 幫我嘴多啖少爺仔呀!

子爵府

阿蛇....多謝晒!

打乒乓波? 係都等佢教識佢個白痴阿媽先啦...hehe..

原帖由 alfreday 於 10-11-18 12:58 發表
大少:

生日快樂!記得教我打乒乓波喎!!

子爵府

好呀,慢慢黎…唔使急…最緊要快…同多…上來傾下計,心情會好d架…信我…

原帖由 shadowrainbow 於 10-11-18 13:31 發表

好 呀 ! 咁 我 就 唔客 氣 啦 , 路 過 就 入 黎 打 搞 下 妳 啦 ..........

子爵府

Chuma8083...多謝晒…

原帖由 Chunma8083 於 10-11-18 13:48 發表
超級無敵俊朗高大威猛英徫有型既大少Keith
祝您生日快樂, 身體健康, 日日都開開心心呀.
等aunt

子爵府

ohlove 416...多謝你..好耐無同你係yahoo玩麻雀啦..hehe.

原帖由 ohlove416 於 10-11-18 14:09 發表
生日快樂呀

子爵府

7哥…你真了解我啦…

不過真人版係肉麻過呢個九萬幾倍…因為一定靚仔一定比我咀到痴呆..hehe..

原帖由 Sadman07 於 10-11-18 14:37 發表

Moon: 生日快樂!

Keith: 多謝媽咪….

Moon:

Keith: 依........ (濕濕地添架)

Moon:

Keith: 媽咪… ...

首頁

尾頁

跳至