單親天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

係呀,呢度好warm,好開心架...

好多活動你都可以參加架…行山…BBQ..飯局...我地唔係一定要有小朋友先可以參加架...只要你想出來認識下朋友,傾下計…分享下生活咁咪報名參加囉…最緊要你唔好介意我地傻傻地就得啦..hehe...

原帖由 ah-kam 於 10-8-16 18:45 發表
hello, 看了這個版數個星期, 發現這裡很開心, 很多活動, 我是剛分居, 沒有小朋友, 未知你們有沒有一d不involve小朋友的活動??

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

貢咪好似"午夜凶玲"貞子咁..!...e...好驚呀....

原帖由 帶子雄郎 於 10-8-16 20:15 發表
你怕個D人係個芒到扒出來

子爵府

好呀…一齊出黎玩啦…多d人參加活動開心d架..

原帖由 RebeccaChan 於 10-8-16 20:16 發表
我都希望有機會同大家一齊出去玩!

子爵府

朗尼…
希望你好快可以解決問題…放開點啦…
歡迎你join我地飯局,大家可以傾下,比點意見你…

原帖由 朗尼 於 10-8-16 22:19 發表
我現在都算是「分居」,都唔知點講, btw,可以的話都希望有機會認識大家

子爵府

小雄維尼..

下次飯局一齊出來玩啦...

原帖由 小雄維尼 於 10-8-16 23:23 發表
我都想識新朋友呀

子爵府

Ah-Kam,
我地8/27安排左飯局,你地新上來BK留言既朋友睇下有無興趣參加啦...我地無任歡迎架...我都PM左資料比你...你得閒就一齊來下計啦..

其他新朋友都係呀...

原帖由 ah-kam 於 10-8-19 15:27 發表
有相肝, 看到你們吹水好開心, 其實自從c6搬走了個几月, 我都不知几消遙自在, 仲開心過以前, 腦內只是想點樣揾錢, 同照顧我d貓

今年己從不同渠道識了几群新朋友, 已很欠沒認識一些工作以外, 又沒有利害衝突的朋友, ...

子爵府

下星期一啦,okay? hey..你可以晚飯完帶仔仔走先架、唔係一定要去飲野架,不過通常我地飯局完未傾夠,就會去飲野再傾,所以先再安排下場架...你睇下啦..

原帖由 小雄維尼 於 10-8-19 16:11 發表
最遲要幾時覆27號既飯局?因為佢第日(星期6)朝仲要上堂, 而且我地住九龍, 所以要諗諗

首頁

尾頁

跳至