單親天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

仁兄…多謝…

使唔使教佢飲番d "掘爛地"扮下man先呀..? haha

原帖由 酸棗仁 於 10-11-18 15:02 發表

嘩, 晏咗添!

同佢講生日快樂, 唔好咁嗲媽咪喇, 要 man d !

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

小雄維尼
Thanks ...

原帖由 小雄維尼 於 10-11-18 15:44 發表
生日快樂

子爵府

感嘆號姨姨...

媽咪見到你給我的祝福一定好開心...多謝你...

也願你永遠開開心心…無晒煩憂

Keith上
(媽咪代筆)

原帖由 (!_!) 於 10-11-18 16:12 發表
靚仔Keith少,感嘆號姨姨唔識貼公仔和短片,但都祝福你。

願你所有願望成真。精叻過人!

生日快樂!

子爵府

thank you Ryan and singsingfok auntie..

see you soon lar..

原帖由 singsingfok 於 10-11-18 17:57 發表
ryan 都要同佢個friend講聲 HAPPY BIRTHDAY喎!仲要問幾時同MOONMOON姨姨個仔話nds?

子爵府

帶子哥哥,

未遲未遲…家下先切緊蛋糕…hehe..

多謝晒...

原帖由 帶子雄郎 於 10-11-18 19:04 發表
遲晒, SORRY, 補番HAPPY BIRTHDAY!!!! 生曰快樂!!!!

子爵府

heichunmum

多謝...

今日健健好開心呀…我比晒你地貢多位uncle and aunties既祝福佢睇啦....多謝晒咁多位....

原帖由 heichunmum 於 10-11-18 22:48 發表
超級無敵高大靚仔俊朗不凡健健~生日快樂!

子爵府

阿Wing.
多謝晒…我好想訂3D蛋糕呀,真係好靚呀,要幾耐之前訂架?

原帖由 wing 於 10-11-18 23:17 發表
仲趕得切~

Happy Birthday ~

我4月時都訂過一個3D蛋糕俾晞晞, 一打開個盒個個都"嘩..嘩" 聲, 而且仲好好味添呀~ 快D訂個亞女鐘意既3D公仔蛋糕啦

...

子爵府

Pooth..thank you so much..for your birthday song...

原帖由 pooth 於 10-11-18 23:58 發表

Keith,

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to Keith .......

http://img.hkheadline.com/head ...

子爵府

終於見到啦,唔該晒....

原帖由 eric5354 於 10-11-18 23:56 發表

係公仔第一篇,

左上角計起,

第四行第一個公仔. 多多指教呀.

首頁

尾頁

跳至