單親天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

咪係,7哥...你頂多都只係耆英之麻..

好,攪番個老餅+耆英飯局先....

catfitfit  整多支柏靈高鈣先....  發表於 11-9-1 10:03

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

回覆:wayso 的帖子

唔好急,最緊要快!

vane  舉腳....  發表於 11-9-1 20:34

子爵府

回覆 酸棗仁 的帖子

嘩..連阿伯都走埋出來...

想霸位登記.....老餅? 一定預埋你啦....放心....你今日登記左未呀? hehe..

子爵府

都係尊貴既7哥勁...一出post...尤如武林聖火領....各路精英人馬馬上現身,重出江湖...從此武林又回復舊日生氣....
7哥果然厲害..!比你叻番次..

各位老餅朋友仔,快點出來留個言,細說當年啦....

catfitfit  BK至尊, 唔係條虫, 號令天下, 莫敢不從, 7哥一出, 誰與爭鋒~~~哈))哈))哈))))  發表於 11-9-2 10:21
豬仔珊  老人家出post, 點都要俾d面ge, hehe  發表於 11-9-2 10:06

子爵府

catfitfit - BK至尊, 唔係條虫, (都唔係阿夢)
號令天下 (叫聲阿"懵"), 莫敢不從, (早點收工)7哥一出, 誰與爭鋒~~~ 佢教訓完你就會"鬆"...配服配服

豬仔珊 老人家出post, 點都要俾d面ge, //豬仔果然懂得.."BK有7哥,大家笑呵呵.."

子爵府

係囉係囉,唔彩都鬧下呀嗎!

vane  係呀..係呀!鬧完會更熱鬧...  發表於 11-9-6 21:41

子爵府

係囉係囉,吹水點都好過潛水啦

子爵府

係囉係囉,鬥咀好過係火星潛水啦,呢度好玩好多啦,快點出來見人啦

子爵府

引用:[i=s]+本帖最後由+wayso+於+11-9-7+11:49+

原帖由 wayso 於 11-09-07 發表
係囉係囉,就搵我地既口水炸左個火星,跟住火星人也移民

子爵府

引用:鬥咀好過玩水玩水好過潛水潛水好過略水快來

原帖由 catfitfit 於 11-09-07 發表
鬥咀好過玩水
玩水好過潛水
潛水好過略水
最近要唔好同我度水

vane  只要吹水....哈哈!  發表於 11-9-7 22:12

子爵府

wayso 發表於 11-9-8 15:19
Moon
唔好咁諗啦,可能佢識佢其他星球嘅朋友,而家好開心都未定呢...
再唔係嘅,你出"奪命追魂call" ...

奪命追魂call...好喔,一於咁話,call到佢現身為止..

子爵府

eric5354 發表於 11-9-9 14:26
Sowhat小姐,嘩!你仍然都係咁暴力架。

今日突然想入一入來,抄考下帶子兄及VANE的節目安排。

嘩,好開心呀..終於引到火星人出來啦..! YEAH YEAH YEAH..我都未出無敵追魂cALL你就出黎..算你啦

真心的..跟你聯絡左年多啦,見你由一個沒有自信既人變回滿肚鴻圖大計既既叻仔,真的替你感到高興..我知道你並不是一個在這裡搵食既人..我曾叫你無數次出來見我呢位姐姐同參加大家既活動,你都是say no..因你其實只想在這裡吸收各位朋友係難關中捱過日子既經驗..朋友仔,我信你! 你繼續努力啦...!

我地好掛住你同wayso鬥咀既日子呀..你唔好唔上來比我地蝦啦..哈哈..最多我有時唔幫wayso..幫下你啦..hehe..

重有呀..點解唔聽我電話? 想死呀? hehe..講笑遮..

wayso  你唔得咁架..,咁...我又反吓失踪架..  發表於 11-9-9 15:49

子爵府

wayso 發表於 11-9-9 16:28
下次唔係同我講嘅,咪打比我呀))))))))
無你响樣,我近排咪有退無進囉....
你驚吖嘛,咪要比moon地 ...

係囉係囉,一齊同我high tea 啦..咪大阿Wayso先得架..就星期一啦..邊度等? 幾點等? You both gogogo..i gogo
淨係留碗湯比佢得架啦,佢減緊肥呀, 唔使食飯架啦!

子爵府

wayso 發表於 11-9-9 16:28
下次唔係同我講嘅,咪打比我呀))))))))
無你响樣,我近排咪有退無進囉....
你驚吖嘛,咪要比moon地 ...

我突然諗到..Eric哥哥手持支紅玫瑰,Wayso著埋條靚裙仔出來大家相認既場面呀! 嘩,好浪漫呀..

不過跟住就

哈哈哈哈...我一定著埋避彈衣出黎...

子爵府

豬仔珊 發表於 11-9-9 18:51
火星人都出埋黎, 仲有粒海星同而家成日喺屋企sweet sweet 嗰個都好快D出黎呀!

其實會唔會月月同佢哋出完黎 ...

報告,我搵左CIB查"那星"同老總行蹤啦...大家唔使拋西瓜啦...

"海星"正在埋出頭苦幹努力中...hehe..

"老總"就對眼唔係咁好...好少上來,佢話等佢洗埋床單,拖埋個地,洗埋冷氣,爆埋機...跟住sweet sweet 埋就會上來wor..(老總...會有奇蹟既...)

catfitfit  叫個UC[目及]實老總, 睇吓洗得乾唔乾淨先...嘻嘻  發表於 11-9-9 23:25

子爵府

叫個UC[目及]實老總, 睇吓洗得乾唔乾淨先...嘻嘻

已派兩個UC 24小時睇實佢架啦(1大1細)...不過睇怕兩個UC已經幾節..行動失敗...

首頁

尾頁

跳至