單親天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

傻妹...

你睇我好,我睇你好之麻...

子女係我地動力,但另一方面睇咪係我地既重擔...當初決定離婚,望住兩個年幼子女…咪一樣覺得旁惶無助...大家受既痛苦可能唔同,但咪又係痛苦...

要爬多久....就要睇你自己啦...唔想再沉醉係呢份痛苦感覺就快d叫自己企香起身啦,乖啦..

人生除左婚姻重有好多野你可以去感受架,友情,親情...工作…你可以做好多好多野令自己往後既生活變得有意義同精彩架嗎,快點出來比我見番你個開心美女樣啦…

你要努力呀…moon moon永遠支持你..!

原帖由 (!_!) 於 10-10-29 12:38 發表
看到這裡的單親媽媽, 個個都活得很快樂, 很堅强. 相信子女是妳們的最大動力.

我不是單親. 是單身. 獨居, 沒家人. 晚 女, 沒想過再有姻緣. 但又怕老來孤獨.

儘管感激身旁朋友的關心和支持. 總不成整天苦瓜乾 ...

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

傻豬..我地都爬左好耐日子架....而家望番轉頭先覺得好似好快咁炸...

知而行難,好明白,所以我地咪一齊黎同你打氣囉..!

比心機...撐你..!

原帖由 (!_!) 於 10-10-29 13:25 發表
我仍在龜速爬行呢. 為何你們說得那麼易, 我做得那麼難? mouth:mouth:" /> mouth:mouth:" />

子爵府

送呢首歌比你同另一位朋友..歌詞講得好好…他不值你淚淚

美人....

我一定會耐心地定…或甚放慢步步陪著你走…並從旁鼓勵…為你打氣…唔使急,慢慢黎…最緊要快..(講笑炸)...唔須要比時限,唔須要比壓力自己…只要相信可以做到…就會做到…等你....

阿伯,我唔係暗戀你…係明戀你…快d飲少d啦…hehe...激死未?...不過我都知你飲少左架啦....乖

原帖由 (!_!) 於 10-10-31 00:16 發表
Moon Moon 大師姐, 七哥大師兄, 原諒我這位超齡師妹不中用, 龜速行駛, 老人家, 係慢D. 你呢兩隻兔,唔該等..等..等..等我. 黎緊, 黎緊...

首頁

尾頁

跳至