在職全職

跳至

首頁

尾頁

別墅

Hello !! 我都 arm arm 做咗 full time mummy !! 公司唔要我, 冇所謂啦, 最緊要有 $ 陪.
我個囝 6 mths ! 可以多 d 時間陪佢同佢玩啦 !!

別墅

囝囝識反身啦 ! 不過唔識坐 !
18 lbs & 70cm 長 ... hehehe ..

我買咗好多 clothes 比佢 , 多數都係 12個月大的, 囝囝都arm 著, 有少少 loose la, ok ge !!

原帖由 winglok1212 於 09-6-25 12:14 發表
我個仔都6個月啦!你個仔識反身未呀!有幾重呀!我個仔好長而加要穿12個月大嫁衫,交流下心得

別墅

我個囝都好 lazy ... 成日唔 move ... 反咗身就食手指 !!! 之後就 cry !!!
你買咗 Disney World Family, 係唔係 30,000+ 個套 ?? BB 鍾唔鍾意 ??

我今日先 last day of work .... 要諗吓唔返工同 BB 玩咩好. 平時有印印姐姐照顧 BB, 自己都唔知點照顧 BB 好 !! 要學吓啦 !!

[

quote]原帖由 winglok1212 於 09-6-25 20:37 發表
我個仔隋到死,反左一次就唔反,我買左套迪士尼擒日送貨,同佢玩flash card, 好似個傻婆自言自語,平時你同bb玩咩嫁?

[/quote]

別墅

gum 好 , 送flash card 比你 ... hahaha .. 不過就令到你買 $20,000 + 的set !! hahha !

你 BB 好叻呀 !! 識 得比返個隻色你, BB 幾多個月 ??

原帖由 winglok1212 於 09-6-26 10:24 發表
之前個sales 送左 colour flash card,同佢玩左2個星期你問佢(bb:邊個係red呀,佢會攞比你)都ok,我買左最平個套,$22000,個sales不停叫我升級,要再比多$17000,我緊係要諗諗啦!我都覺得好貴,肉都赤

...

別墅

Hello ! My son is 9 mths old ! 

首頁

尾頁

跳至