自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 迪士尼樂園朋友仔

hihi 你小朋友幾多歲,我都買左annual pass幾時都去得除左返學時間

琥珀宮

我囡好大個啦12 歲,不過佢智商好似幾歲咁 成日係度 喊:-( :-(

琥珀宮

係我個女黎架,多謝!不過就唔詩文,成日擘大雙腳坐

琥珀宮

我book左4月4日hotel
lovetsungtsung 寫道:
我又黎
我只係去過日本&hk各一次, 個仔都去過hk2次 今個easter 會再去, 仲埋酒店, 諗起都興奮
我都想同大家一齊去玩 :mrgreen: :mrgreen:

琥珀宮

講到口水都乾 成日都係咁[quote]
samwin 寫道:
你同佢講大過啦,唔再係小朋友,坐時合埋隻腳,之後讚

琥珀宮

reego,

咁你認住我個樣啦 [quote]
reego 寫道:
我又o黎打

琥珀宮

reego

我冇book 早餐 ,因我5 歲既 表弟好驚 disney 人扮既公仔 ?-( [quote]
reego 寫道:
我又o黎打

琥珀宮

同 staff 傾下 我諗都ok既
ydoris 寫道:
我想問下,我個女16號生日,可吾可以15號去問佢攞生日章呀..佢好想生日去但要返學.

琥珀宮

好呀,攪bk disney一天團 我都5月生日架
samwin 寫道:
好呀,攪bk disney一天團...諗起都好開心呀 預祝你5月生日快樂同你的希望一定實現啦 [quote]
thunder_bunny 寫道:
samwin~~
4歲半呀
好呀, 一齊去玩
搞個 bk 團~ yeah~~
我地多數 sunday 先入去

近排玩得好爽呀, 好少人

我都希望 31/3 之後仲有住房優惠
我想 5月去住呀, 我生日嘛
[/quote]

琥珀宮

到時包定間餐廳先得啦
ir9974 寫道:
appleyuen:你都係5月呀,真係開心,我想像緊如果我地一班bk媽咪一齊去玩會係點

琥珀宮

要整個BK banner先得
chloe18媽媽 寫道:
如果BK攪去迪士尼,不如一齊穿對CROCS老鼠頭鞋去,頂癮.一定知係BK會員

琥珀宮

真係好準
thunder_bunny 寫道:
喂~ 埋黎玩過小玩意~~ 好準架
有個 blog友 廸廸尼 fans 比我玩~ 好得意

[size=medium]1. 一星期裏面,你想去迪士尼的次數有多少次?(答案請多過1次少過10次)
2. 將第1題的答案乘以2
3. 將第2題的答案加5
4. 將第3題的答案乘以50
5. 請將第4題的答案加1757
6. 將第5題的答案減去自己的出生年份
现在你應該有個3位數的號碼了
第1個號碼是你一星期裏面想去迪士尼的次數
後面2個號碼是你的歲數啦!

琥珀宮

全年通行證賓客:優先體驗迪士尼黑色世界

請問持ap係咪唔洗再買夜場飛架
原文章由 thunder_bunny 於 07-9-10 10:32 發表
今朝老公收到 hkdl 既 e-mail
通知 annual pass 既 guest
可於24/9, 快人一步
早一日 玩 halloween 既 遊樂設施

http://corporate.hongkongdisneyland.com/newsletter/annualpass/200710/newsletter_tc. ...

首頁

尾頁

跳至