跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

原帖由 pugpug88 於 10-5-19 23:21 發表
我都係廣華生呀! 預產期10月10日, 仔呀!
琴日照完結構啦~~

我6月1日先第一次產檢呀,我自己計預產期都係10月10日
唔知準唔準,希望bb同我同一日生日(我10月8日 )

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

原帖由 wanlorraine 於 10-6-4 19:32 發表
My baby boy will be born on 19/10. My birthday is on 7/10. I don't want to have the same birthday with him. Then, my husband will only celebrate once with us!

我去完產檢之前個預產期改左啦,係16/10
c6要我遲一日先好生,因為佢17/10生日,鬼理佢,緊係同我一樣好啦(8/10)

珍珠宮

原帖由 dick_mui 於 10-6-17 21:10 發表

全家都係十月生日咁好

大b6月生日

珍珠宮

原帖由 himichelle 於 10-7-2 13:44 發表
我都係,頭先上網book, 結果母乳餵哺o個個book 唔到~

唔洗喊喎,其實生完姑娘會教你點餵,到時都會有講坐
健康院都可以學,好多時都係一對一添呀,唔洗咁擔心~

首頁

尾頁

跳至