跳至

首頁

尾頁

大宅

報到先
I don't have you FB ar
my fb name is shirley yip

原帖由 ice3231 於 10-6-11 23:40 發表
我fb send唔哂俾咁多mama,有d漏左,依家send返先

大宅

I love buffet ar
you count me 1大1b

thanks

原帖由 ice3231 於 10-6-13 20:06 發表
cherry~我昨晚都同你一樣o係度諗同一個問題
因為cafe係好,可以坐耐d,包場又無人打擾到我地
但係之前去過好多cafe,因為通常o係唐樓舊洋樓防火安全都唔係做得好足
如果平時自已去就唔怕,但係咁多bb
touch wood一發生起 ...

大宅

$628...so crazy!

原帖由 ice3231 於 10-6-14 18:53 發表
cherry & 各位:剛剛問了w hotel~fire 只有星期1至5的lunch buffet 大人$148+10%時間下午12-2點,而kitchen星期1至5的lunch buffet 大人$228+10%時間下午12-2點,但係星期日的kitchen就要$628+10%(野食比平時有小小唔同 ...

大宅

大約幾多人...incase多嘅可book 洒店d function room

原帖由 ice3231 於 10-6-14 22:20 發表
各位bk媽媽~help!揾地方/揾地方/揾地方~~~ 錫哂你地丫

大宅

already send you e-mail!

原帖由 karenkkl 於 10-6-18 11:10 發表
Hihi~~~

等我update 吓個 gathering 先

網名 日期 人數
karenkkl 11&18/7 2A+1C+1B
ice3231 18/7 2A+1B
kat120908 11&18/7 2A+1B
longnoma ...

大宅

我當日嚟唔到...下次再約你啦

原帖由 ice3231 於 10-7-3 02:28 發表
直接email karen,karen負責的^_^

大宅