自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

之前响雜誌試用dr.mek BB cream 試用裝,覺得超正!比Dr.Jart,Hanskin,Mioggle..重好用.本身諗一定好貴,不過估唔到去到萬寧一買,原來都係賣HK156.用咗幾日感覺好滑.mama們有冇試過?我極力推介..Good!!!!

洋房

我都係dry skin..不過真係好ok.一早又要幫細B做準備..又要時間化粧,不過用咗BB cream後,化粧時間5分鍾內ok,正!!可以留多啲時間對住細B再返工..不過市面上好多BB cream..我以前極力推介hanskin,不過轉用dr.mek之後,先發覺dr.mek真係更正...

原帖由 wewe 於 09-12-13 22:25 發表
但亞zing話係比暗蒼多油的人用, dry skin千祈唔好用, 唔知真定假!

洋房

Downloaded from other people's blog.. ^^
原帖由 topfish 於 09-12-14 13:44 發表
唔知係咩樣,有無相.

洋房

^^ It's multi - function foundation.. you have to clean up night time..

原帖由 粟米豆 於 09-12-14 18:11 發表

我都想知??

洋房

我就朝早攪掂細B,之後搽Toner, lotion..再搽BBcream..之後用粉餅定粧.幾分鐘就ok! 夜晚放工落粧.用咗dr.mek一個禮拜,皮膚真係好咗.

原帖由 s.y.lau 於 09-12-15 20:44 發表
請問係唔係當潤膚霜用,早晚都可搽...

洋房

我都話正!不過搽完BB cream要用粉餅定粧..我見到www.she.com有dr.mek廣告,仲教点搽..

原帖由 粟米豆 於 09-12-19 09:15 發表
[quote]原帖由 smallvv12 於 09-12-19 02:47 發表
我睇左呢個post, 見你地話好, 今日都靜雞雞走去萬寧買左Mr mek. 得一隻色. 即刻用左一次, very good. 可能 ...

首頁

尾頁

跳至