跳至

首頁

尾頁

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Hi, 咁多位....我首選都係天天, 日子越近越緊張 你地呢?
     [em:14: ]

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

明天就係la....

子爵府

我派到天天, 勁開心 你地呢??

子爵府

原帖由 Yiu1710 於 10-6-5 17:03 發表
派左第5志願, 成家人都好唔開心, 對叩門一d信心都冇, 點解會有d咁唔公平嘅制度?

唔好唔開心la....我地係教育王國果邊傾過, 你記得我嗎??你即係派左邊間呀??如果真係唔鍾意間學校......星期一去叩門la....

子爵府

原帖由 Yiu1710 於 10-6-5 23:31 發表
我記得妳, 我派左英業, 已經去左兩間交叩門表, 星期一會再去多兩間, 我冇諗過連80%機會都會唔得, 可能係我自己太進取, 揀晒d最top嘅學校, 不過就算派到天主教都唔知阿女跟唔跟得上. ...

英業ok架, 校風好...成績都唔差, 有個bk mama佢係補習老師....佢極力推介架.

子爵府

原帖由 lyf 於 10-6-7 09:19 發表
winky,

我仔都係呀, 好開心理!!唔知會唔會同班呢?

恭喜你呀!! 係lor....唔知會唔會同班呢?? 遲d大家相認

子爵府

原帖由 Yiu1710 於 10-6-7 14:22 發表
天主教已經冇希望了, 叩門資格都冇!

why?? 唔係兩次都揀佢第一??

子爵府

原帖由 Yiu1710 於 10-6-7 14:37 發表
自行收生揀左, 統一派位甲部揀左光明英來第一, 天主教第二, 乙部第一揀天主教, 咁樣都唔得, 今朝一早就比佢 reject 左, 連叩門機會都冇, 算啦, 叩多幾間啦, 做唔到同學仔lu.
...

下.....佢都好嚴wor....

子爵府

原帖由 Yiu1710 於 10-6-8 11:10 發表
交左天官,伊小分校,朝陽,光明英來,仲會再搵,因為阿女冇咩特別投能,機會都好微.

其實都無話要咩特到技能, 只須肯答, 有禮貌....我覺得都ok...anyway, 祝你同你囡囡成功!!

子爵府

原帖由 angeljj 於 10-6-8 21:42 發表
想問交叩門表時,係咪要交埋portfolio? 還是in時先交呢?

以我所知, 間間唔同...帶定好d...

子爵府

原帖由 Yiu1710 於 10-6-8 20:53 發表
覺得自己好似傻左, 今日又交左表去3間學校, 總共交左7間, 今日交o果3間跟本就冇乜可能會收, 都唔知點解自己會咁做, 連自己都問自己有咁o既需要嗎?

英業真係唔差架...

首頁

尾頁

跳至