親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我早你一日出發, 17/2, 都係永安, 你邊個團呀 ?

原帖由 cnc 於 10-1-7 12:28 發表
18/2 - Wing On.

大宅

哦!! 大家都係皇牌呀! 哈哈

我係SKC05N

原帖由 cnc 於 10-1-11 21:52 發表
SKH05M
去High One 滑雪場

大宅

mandy_lee 16/02 KSNN05-SD 新華leunter 17/02 KSNN05-SD 新華
tramtram 19/02 AKSEW-4PA 星晨
mandy 20/2 KSGD05 美麗華
bobohello 21/2 KSNN05-SP 新華
3t 10/2 KSNN05-SP 新華
qk ma 18/2 KSNN05-SD 新華
月師奶 17/2 SKC05N 永安

大宅

追收燃油附加費係航空公司既事, 同個團成唔成團, 俾晒錢未無關係架, 我都試過俾晒, 打來話加左錢.....

今次我個團都話每位加左六元

原帖由 bobohello 於 10-1-14 11:57 發表
報團時已經confirm咗成團
咪諗住唔駛行多轉囉
點知............:evil:

大宅

我只係準備左羊毛底衫, 同襪褲咁啦, 頸巾冷帽暖貼本身我都有.........仲有厚襪未買, 耳套仲諗緊去到先買定點囉,

乜要著雪褲咩? 我諗住著羊毛襪褲打底咋

原帖由 bobohello 於 10-1-14 12:10 發表
大家開始準備行裝未???
經驗話我知, 上下身都可以著平平雪褸雪褲,
但手套就好買對好野啦
幾十蚊的街邊貨著極都唔暖
又唔夠位可以加多對係入面打底喎
手指薑硬真想c..........
雪靴可以上淘寶買d幾十蚊有交易
不過要 ...

大宅

試過!!!! 報團時同我講成團, 點知剛好係出發前一個星期多少少話唔成團 ,由於我成日睇d團既資料,立即打電話去另一間問呢個團有無位,係電話叫佢講一次行程我知,就即劇用信用咭留位!放工即去俾錢!!!咁囉...果次是暑假來的!

原帖由 yann1027 於 10-1-15 09:23 發表
我想問有無ma ma試過到出發前一星期先話唔成團.到時報其他團唔知重有無位,可以話我知嗎?thank

大宅

唔知呀! 我係十二月十日報名囉, 咁樣個稅會有分別??

原帖由 rrma 於 10-1-15 14:28 發表
點解你加入$6 咁少既, 我12月中報名, 同e+ 比個稅相差左成$30咁多既????
e+ 俾$569

大宅

我個名無端多左"新華", 改番了

排返靚仔先: (似乎多數人跟新華喎...)

苡珈B媽咪 11/2 KSNN05-SD 新華
mandy_lee 16/02 KSNN05-SD 新華
leunter 17/02 KSNN05-SD 新華
qk ma 18/2 KSNN05-SD 新華
tramtram 19/02 AKSEW-4PA 星晨
mandy 20/2 KSGD05 美麗華
bobohello 21/2 KSNN05-SP 新華
katkat123 21/2 KSNN05-SP 新華

大宅

我係順路去交埋尾數時, 佢地話每位加多6蚊, 總共我兩位加左12蚊囉

原帖由 mandy_lee 於 10-1-16 12:52 發表

佢地CALL 咗你地要加$ 定你地自己CHECK 架, 我好似12 月頭報有分別嗎.

大宅

茶會資料? 邊有咁快呀?

今日我去左買雪褲

原帖由 abylam8888 於 10-1-17 11:11 發表
您地有茶會資料未呀?

有d人話新年茶會好多時早兩至三星期已有通知.

大宅

暫時個list得我一個係"安仔", 哈哈

原帖由 abylam8888 於 10-1-17 13:27 發表
最新出發列表更新~

苡珈B媽咪 11/2 KSNN05-SD 新華
madmadmad 14/2 KSNN05 新華
mandy_lee 16/2 KSNN05-SD 新華
le ...

大宅

我永安團, 聽日開茶會, 都有話仲要加燃油費呀, per head 20文一位

大宅

開茶會時個職員有叫我地帶定呀, 話通常會落雪雨喎

原帖由 rrma 於 10-2-8 15:41 發表
黎緊幾日, 天氣好似唔係幾好, 新年出黎既朋友們, 你地會唔會帶定雨具呀???

大宅

我都返來啦, 好開心呀! 有一日見到落雪, 超興奮....我本身怕凍, 所以我有著打底褲+牛仔褲都ok喎....冷帽, 頸巾, 耳套同暖貼頭兩三日我有用

首頁

尾頁

跳至