想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

係lo..我都想知開工時間..我今日m小姐黎左搵我喇..上個cycle以經day11開始隔日dodo..都衰左.唉><!
尋日紅d無啦啦有成80%粗,仲以為有機..點知今日m小姐就黎...

今次唸住唔do得咁密喇...計好個排卵期先dodo可能仲好...

大宅

咁似既我同你既case...
即係你又係今日day1呀?!?!
唉...勁down囉.....
唸住我今次大包圍無死啦..day11 隔日係咁do...都衰左.. !

努力呀大家..希望我地今個cycle中啦..一齊加油加油!!!

原帖由 加魚 於 2010-4-13 16:52 發表
我認得妳呀, 妳之前都有回應我 d 發表架!!
唉, 係啦, 我又係尋日同今朝都有用紅 d 妮試下啦, 唔知眼花定點, 見到有條暗線, 都以為 bingo, 點知隔左無耐 m 小姐就湧出妮搵我, 真係救命 ~~~ 我地真係要努力加油呀!!! ...

大宅

係lor..我都試下今個月放鬆d啊...
因為都plan左同老公25號去旅行..o個陣係day13..不過其實都唔知自己會幾時排卵~~

好呀.大家一齊努力啦..希望一齊可以有好消息la~~

你可以pm我咪可以傾到計囉..呵呵~~~

原帖由 加魚 於 2010-4-13 21:42 發表
哈哈, 我都係用大包圍呢個字眼呀, 又係唸住中硬啦!! 我今日都係 day 1 呀, 今日朋友教我係 day 10 開始 dodo, 順其自然咁隔 2 日 dodo, 有時就隔 1 日啦, 唔好咁刻意喎! 咁我地大家呢個月一起努力啦!! 我 add 左妳做 ...

首頁

尾頁

跳至