母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

唉, 我個B剛5個月終於病咗, 星期五晚開始發燒, 今日仲燒緊, 睇咗醫生話喉嚨發炎, 又有鼻涕, 仲出玫瑰診, 比我奶奶串我, "又話食人奶少病, 點解佢咁細細個就病...., 你成日只係飲埋D乜湯乜湯, 涼茶又冇飲, 個B食咗你D奶梗係病......人哋點會餵咁耐....." 之前佢唔鐘意我餵人奶, 我就同佢講食人奶少病好多, 而家衰咗佢就會唔信人奶好, 煩死

男爵府

其實唔知點解99唔鐘意阿B痴我, 所以咪話食人奶唔好掛, 阿B今朝好返好多, 少少燒, 呢幾日佢雖然病, 但都好鐘意玩, 依然係度大叫周圍郁, 係半夜訓覺燒得勁D, 攪到我唔敢訓要抺身, 返工勁累, 奶奶聽到我話奶量大跌好似好開心咁, 我心諗你放心, 過咗呢輪我會努力谷返D奶唔會比你睇死

男爵府

嗚嗚嗚, 奶奶今朝都仲要死拗話阿B飲咗我D奶發燒同肚疴, 佢一放屁就會B小小屎出嚟, 一日都疴3次屎但唔大篤, 我都唔知算唔算肚疴, 佢唔肯煲魚湯我飲, 點解佢死都唔信我唔關我D奶事, 仲比老公鬧話我今朝語氣重同佢阿媽講嘢, 我邊有喎, 而家個心頂住頂住, 乜都我錯哂咁

男爵府

個衰B呢幾日因為病, 唔知點解用奶樽食得好小, 但埋身又食好多, 尋日收工返到去奶奶話唔肯食奶, 我即刻埋身餵又肯食, 奶奶個樣巳經不快

男爵府

今朝比老公鬧完我梗係唔再出聲, 費事比人話啦, 尋晚同阿b玩發現佢原來識坐, 唔駛扶住坐得好穩, 勁開心, 病咗幾日玩小咗都唔知hehe

男爵府

嗚嗚嗚, 好感動, 多謝你哋支持, 身邊有人支持好重要架, 最衰我冇, 連老公都麻麻地咋, 我有3個朋友都同我同期生, 個個都餵到滿月仲要半人奶咋,都喊哂口話頂唔住放棄咗, 覺得我好叻同多奶順暢, 唉, 其實有幾辛苦幾小奶幾痛發燒嗰d都自己知冇同你哋講姐, 連睇著個醫生都叫我停餵仲寫埋叫我買乜奶粉, 我出門口即時掉咗包藥, 連公司同事都笑我大細胸, 成日問我可唔可以比d佢飲, 我知佢哋講笑姐, 但個心都唔舒服, 不過我個人好硬頸, 覺得好就要做, 應該好多奶媽都係咁

男爵府

原帖由 siujanjan 於 09-8-13 11:56 發表

你d同事係女人0黎0架0下嘛? 如果唔係我告佢性騷擾呀

出口係女人, 仲要成班, 但男同事就係側邊笑, 嗰下想打人架

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊