自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都想要呀...
本身$268 BB100,
佢打黎話$168 可以提早幾個月轉新約...
不過...我見到有SIS話可以$99續約...
咪同佢講囉...
佢又係要我俾成功用$99續約既A/C NO.呀

侯爵府

原帖由 mandy_lee 於 10-7-27 10:07 發表
我死不簽最後offer $99- 100 mb, telephone line 只offer 到 $ 38 sign 2 年送個風筒比我, 另送了個wi-fi account fee 2yes.

請問...可唔可以PM個A/C NO.俾我呀

侯爵府

原帖由 may0317 於 10-7-28 21:46 發表
岩岩收到電話又係話最平$149包埋電話100mb
我仲有2個月到期我吾鬼彩佢住

你都好D吖...
佢岩岩打黎...重係堅持$168 BB100...無其他野添呀

侯爵府

原帖由 77777 於 10-7-28 22:58 發表
嘩, mud d人咁識抓銀 , 我pm左您啦...

可唔可以pm埋我呀...

侯爵府

原帖由 77777 於 10-7-29 11:47 發表
please check pm...

收到喇...唔該哂

侯爵府

原帖由 Ling225 於 10-7-30 10:48 發表
我係昨晚都續左啦,原先打開比我個SALE死都話無169 (電視+電話+100MB) ,我比埋77777 個A/C佢竟然話無呢個A/C
咁我咪話諗諗先...跟手打比77777個SALE 因為佢收左工所以叫同事覆...佢同事好快就覆我offer續約16 ...

咁都得...

首頁

尾頁

跳至