自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

我公司之前有個同事都係咁.... 後尾老細聽左個電話同佢講你搵人就搵人呢度係公司做嘢地方, 你唔可以係度亂嗡爆粗, 再係咁我地報警, 好似之後個同事申請緊破產跟住就不了了之..... 或者試下問下個同事有無簽過 D 咩文件要咩呢條數....

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

比著我我會一走了之...... 一次又一次咁而家又有小朋友都要為小朋友唸下.

珍珠宮

原帖由 pearjadema 於 09-5-11 12:39 PM 發表

公司有無報警 ?....無報警
女同事與丈夫現在是甚麼關係 ?.... 我估個女既剩係好嬲個男既, 其實我暗示過佢盡快離婚要為自己同個b 打算, 但佢都係決定唔到應該點做, 上年先生個b佢話完先想生左個b希望佢老公會為個b ...

戒賭係一件好難的事..... 唔係得把口講就得..... 要有人同佢做心理輔導先得.... 佢地會心引.... 應該問下同事而家點打算..... 總之賭仔就唔抵幫架啦....

珍珠宮

原帖由 pearjadema 於 09-5-11 12:54 PM 發表

我知佢地去過戒賭中心架啦 .... 但冇咩幫助喎
大佬緊係冇幫助啦個男既都冇心改,神仙都幫你唔到啦

重點黎啦.... 佢呢 D 咁的人真係要等到家破人亡佢先會醒覺.... 只要你同事一日幫佢還錢, 佢就一日都仲會去賭.

首頁

尾頁

跳至