跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大家快d參加,12月bb一齊開生日會一定好開心喇!

複式洋房

原帖由 siuyoyo1128 於 09-10-31 14:23 發表
點報名丫

你只要寫幾多個大人同bb就ok喇!

複式洋房

[quote]原帖由 milmok 於 09-10-31 20:01 發表

哈~~原來我未報~2大1細,thanks! ^^ [/quo

Hello!Milmok,我係natasha,你可以而家打個電話比kevina嗎?thx!

複式洋房

UPDATE LIST
0812 Birthday & X'mas Party

日期 12月19日 (星期六)
時間 下午 1:00 - 4:00
地點 沙田麗豪酒店
費用 大約$150 - $200 一人 (三歲以上要收費)
形式 Tea Buffet

大家快d黎參加啦, 11月30日就截止報名架啦^^

1. yocansuen89 2大1b
2. nickmimi 2大2b
3. chacomum 2大1b
4. HappyNicko 2大1b
5. joeywongmy 2A1b
6. JWCBB 2A1b
7. alvinmamami 2A1b
8. babychloeng 2A1b
9. ChingBabyMaMa 2A1b
10. doni 2A1b
11. Milmok 2A1B
12. Chow0611 2A 1C( under 3) 1B
13. benjoee 2A1b
14. a9602066 2A1B
15. bunbuncoco 2A1B
16. rachelkwan 2A1B
17. bbgmama 1A1B
18. siuyoyo1128 2A1B
19. woobear 2A1B
20. joeyjoey711 2A 2B [UNDER 3]
21. mimiNBaby 2A1B
22. wyjyiu 2A1B
23. myn88 2A1B
咁多人參加,到時D壽星BB一定玩得好開心,YEAH!

複式洋房

原帖由 yocansuen89 於 09-11-5 12:33 發表
0812 Birthday & X'mas Party

日期 12月19日 (星期六)
時間 下午 1:00 - 4:00
地點 沙田麗豪酒店
費用 大約$150 - $200 一人 (三歲以上要收費)
形式 Tea Buffet

大家快d黎參加啦, 11月30日就 ...

我已入咗數,同埋有關資料,請check email,唔該哂!

複式洋房

原帖由 siuyoyo1128 於 09-11-9 16:10 發表
有冇人知facebook,開既BB FUN CLUB,叫咩名,點解穩唔到BB FUN CLUB哩個名.............................................

應該係Baby fun's club

複式洋房

原帖由 nickmimi 於 09-11-12 17:56 發表
請各位參加左我地12月19日 0812 BIRTHDAY & X'MAS PARTY 媽媽,希望你地盡快俾D資料我啦(媽咪名,FACEBOOK名,電話,EMAIL,BB名,BB出生日期)
同埋記得睇PM呀,仲有睇FACEBOOK既收件夾呀
仲有就係要盡快過數啦,因為我地要 ...

我哋已book 咗場,個ballroom好大呀!到時d bb好多地方玩喇!請各位媽咪合作盡快入錢及比d資料candy.......因為我哋幾位義工媽咪有好多活動要預備及時間唔係太多,到時希望大家可以玩得開心d

複式洋房

原帖由 vma_mav 於 09-11-13 12:56 發表
已send info 俾 candy, 同埋入咗數. 我都想知send大頭相定半身?

最好係大頭相啦!

複式洋房

原帖由 chacomum 於 09-11-13 14:26 發表

最好係大頭相啦!

請參加咗12月19日麗豪酒店生日會o既27個family盡快於下星期三前(即11月18前)入錢到有關戶口,因酒店需要收訂及confirm,到現時入為止只得7個family入咗錢,還未達酒店要求min15個family的收費mouth:
及時間只剰一個月,幾個義工媽咪已搵咗o既sponsor,因未有book場紙,所以而家咩都做唔到!請各位媽咪於下星期三前盡快入錢及通知candy有關BBo既資料,如星期三前人數不夠的話,這次party可能取消 ,請各媽咪合作,唔該哂!
(呢幾日好凍,記住唔好冷親我哋o既寶貝B,著多件衫呀!)

複式洋房

回覆 1# chacomum 的文章

參加左OR將會參加既媽媽,請留低你地既EMAIL俾我啦, 我地喺 FACEBOOK 開左個 BB FUN CLUB, 我會邀請你地加入, 我地遲D會喺FACEBOOK果度傾詳情架, 你地CONFIRM左之後就留以下資料啦^^
如果無FACEBOOK, 你地亦可以直接EMAIL D資料俾我, 我EMAIL係 [email protected]

1 媽咪真名 如 (Candy)
2 媽咪bk名 (yocansuen89)
3 bb 名 (Issac)
4 bb姓別 (M)
5 出世日期 (2008-12-21)
6 電話號碼 (方便聯絡)

另外請準備一張BB靚靚相 (大會用的)
如果入左數可以PM OR EMAIL話我知個REF NO.
記得KEEP住張入數紙呀,THANKS

複式洋房

原帖由 milmok 於 09-11-15 23:31 發表

我入左 $ la~ 但係張入數紙暫時不在,遲d send 個ref. # 俾妳啦! ^^ thanks!

thx a lot!

複式洋房

請參加咗12月19生日會o既媽咪於今晚前盡快入錢 ,因現在尚欠幾個family先至夠數,及明天要到酒店落訂,如果唔夠15個family這個party就要取消 ,唔該哂!入錢後請通知candy,thx!

複式洋房

原帖由 wyjyiu 於 09-11-18 14:01 發表
唔好意思, 我地參加唔到, 屋企發生左d事, 請刪除#22, 謝!

唔緊要啦!下次有機會再參加過啦!

複式洋房

各位已參加咗12月19日麗豪酒店生日會的BB,多謝各合作,現有16個Family入咗數,所以可以confirm12月19如常舉行 ,如之前已報名但仍未入數的mami(應該仲有12個Family),亦可盡快入數,因要預人數及bb禮物等等事項,希望多d BB一齊參加啦!
已入數的媽咪請盡快將有關資料比candy,請留低你地既EMAIL, 我地喺 FACEBOOK 開左個 Baby fun's club, 我會邀請你地加入, 我地遲D會喺FACEBOOK果度傾詳情架,
如果無FACEBOOK, 你地亦可以直接EMAIL D資料俾我, 我EMAIL係 [email protected]

1 媽咪真名 如 (Candy)
2 媽咪bk名 (yocansuen89)
3 bb 名 (Issac)
4 bb姓別 (M)
5 出世日期 (2008-12-21)
6 電話號碼 (方便聯絡)

另外請準備一張BB靚靚相 (大會用的)
如果入左數可以PM OR EMAIL話我知個REF NO.
記得KEEP住張入數紙呀,THANKS

複式洋房

原帖由 snowygary 於 09-11-25 23:16 發表
please count me.

2A1B

wellcome!

複式洋房

請各位已參加咗1219生日會O既MAMI盡快將你哋BB大頭相e比CANDY,因要做襟章,時間好緊迫喇!請於12月1日前E出,唔係到時就冇嫁喇!快D,唔好錯過呀!

同埋已報咗名但仍未入數O既MAMI,快D入數,就嚟要截人喇!因人數都未firm實,義工mami好難做o野 唔該哂!

複式洋房

冇所謂,4R都得!

原帖由 a9602066 於 09-12-8 16:42 發表
唔該晒義工媽咪.請問一定要5r的相嗎,因為呢個size要特別去晒!

複式洋房

參加咗12/19 BDAY P 家庭再提提你們要注意之時項:

日期: 12月19日 (星期六)
時間: 下午12:00至12:15入場, 3:45活動結束 (因4:00要交場,如果唔係要比錢)
地點: 沙田麗豪酒店地下SCENE BAR(到時會有指示牌) 入酒店向城門河O既正門轉左就係仙吧

1) 帶一張BB 4R/5R相,將會貼落個BOARD度影相,入場時交比義工
2) 當日請穿親子裝,勝出家庭可得豐富獎品
3) 因暫時仍未找到影相贊助,請各家庭自備相機,但當日會有義工幫手影吓相
4) 因酒店供應BB餐椅有限,可自備餐椅,手推車可進場 ,當日進餐沒有編位因並非大圓檯,是西式四方檯,約坐四至五人,可隨意坐,但小心勿讓BB坐角位
5) 酒店沒有提供免費停車場,需泊時租約廿蚊一個鐘,建議泊酒店隔離沙田河畔花園,時租約$10
6) 請每一個家庭預備一份約$50 BB禮物作聖誕節交換禮物 ,入場時交給義工
7)請各位MAMI可以的話幫手帶D地墊放在舞池中央,因現在不夠地墊給廿幾個BB活動
8)剛剛有個家庭因不能出席,問有關退款事宜,不好意思,無法退款,你可試試問吓有冇人想參加,因所有O野都買咗預備好了.

各家庭如有問題可以上嚟問啦! 唔該哂! 希望當日我哋一齊玩得開心D!攞多D生日同聖誕禮物返屋企....HEHE....

複式洋房

好呀!唔該哂!

原帖由 bunbuncoco 於 09-12-12 12:15 發表
我到時帶1張地墊呀

複式洋房

各位參加咗19/12o既生日會提提你哋記住出席呀,唔好唔好得呀! 詳細請睇番先幾個post!
呢幾日好凍呀! 請各位媽咪千祈小心唔好冷親我哋d壽星仔同壽星女呀!
希望到時大家玩得開心d,當日最好帶定個袋o黎袋禮物,因為都幾多禮物o架!

首頁

尾頁

跳至