想生BB

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 cocotea 於 10-5-8 00:00 發表
我dr又係話我食煙難有b!我又係夜鬼 !c6年頭戎左煙,成日叫我唔好食!

我兩公婆又係夜鬼~ 兩個都食煙~ 搞到好難介呀~

公爵府

原帖由 jennynini 於 10-5-8 00:13 發表

介得到就當然好啦,
問題係唔係咁易介

你可以計下BMI,
我161CM, 要115lbs-130lbs就OK,
呢排成日返早, 唔夠訓係咁食,
之前減左個5磅肥返2磅,
要再努力先得. ...

啱啱計過呀~
佢話要110-136lbs~ 好大差距呀~
其實我睇醫生前減咗2lbs呀~ 要再努力先得呀

公爵府

原帖由 cocotea 於 10-5-8 01:39 發表
一齐add oil:D 你都好有人陪,得我一個!過多一星期就搬,c6話搬左之後不準我食煙 c6唔係為生b,系唔想嗅到煙味!

咁你老公都好勁喎~ 介到煙 ~ 仲要唔想嗅到煙味 ~
反而你容易d介啦~ 我就慘啦~ 兩公婆都食~

公爵府

原帖由 jennynini 於 10-5-8 10:12 發表

係呀, 個range都幾大架,
所以我諗住set中間位做target - 120lbs,
大家一齊努力~~

我諗住減15lbs先~ 大家一齊努力

公爵府

原帖由 jh724724 於 10-5-8 18:20 發表
我朋友返夜場(酒吧),食煙飲酒夜瞓.
打埋避孕針都中.
勁秋

我個朋友又係做酒吧架~ 食煙飲酒同夜訓~
佢話同男友帶咗套~ 搞咗一次都中咗~

公爵府

原帖由 jennynini 於 10-5-9 13:02 發表
有時都會覺得呢d係命水

係囉

公爵府

原帖由 cherrylui28 於 10-5-9 22:13 發表
我平時半夜2點幾至瞓(有時3點幾)...冇食煙飲酒...少做運動...食左中藥一排(幾個月)就有左

其實我睇咗中醫都半年喇~ 但仲未有好消息

首頁

尾頁

跳至