跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

yesterday 零下十幾度自己一個人帶阿女去超市.... 死stupid...買左好多野﹐自己搬到傻﹐阿女又唔知咩扭 + 喊。
冰天雪地﹐聽住阿女係車喊﹐我突然間覺得做單親媽媽好慘....

que sera sera! 認識你讓我更富有。

男爵府

畀面勳章

阿女越來越中意行﹐唔要坐﹐一擺低就爬過黎扯我褲企起身,好痴身。
搞到我好唔得閒~~ 有時好‘meng'!!!

全職媽媽真係唔容易。full time 姐姐都好唔容易.

男爵府

畀面勳章

原帖由 Almaz 於 10-12-13 14:53 發表
我個仔都係呀,一見我返屋企,就即刻爬埋我度,扯到我褲甩咁濟要我抱.

yes... and..ererer!!! er 到我暈!
去廁所就真係綁佢係 bb chair 度﹐對著洗手間先咁去。

男爵府

畀面勳章

原帖由 Almaz 於 10-12-13 14:54 發表
唔好咁啦,你有好多同個女相處的時間,老公又返公拼博.....

有時但願有個人陪下我.... 俾我發泄下。

男爵府

畀面勳章

原帖由 Almaz 於 10-12-13 15:13 發表
第日識行仲煩,要同佢喺廁所入面共處一室,唔係就喊到癲. 我記得以前大女就係.我要沖涼,佢坐喺座廁上面等我,一刻都唔比離開.

ho ho ho....
我朋友兩個under 3歲既又 okay wor...
自己可以玩/睇電視。

我希望可以 train 到 emma 唔好咁痴身。

男爵府

畀面勳章

原帖由 Almaz 於 10-12-13 15:11 發表
完全明白~~加油

ai~~~~

唔知我可以‘捱’到幾時.... x___x

男爵府

畀面勳章

i am off to zzz

最近 BK 好靜~~

唔知Duck媽幾時返 HK?!

男爵府

畀面勳章

原帖由 miemiedongdong 於 10-12-13 15:32 發表
你現在返下工, 可能開始無咁痴身~

返工果幾個鐘我掛住阿女~
亦擔心兩個老人家﹐尤其是我老媽縱壞阿女.....

男爵府

畀面勳章

原帖由 methy 於 10-12-14 09:48 發表
阿仔好多新聲效,每晚同佢睇書,想學我咁.ah fu..fu.da..da.we.we..咩音都有d,就係無ma ma呢兩個音。

emma 都唔肯叫媽媽....要我時只會喊....
平時就ee ee yaya 好多怪聲...

首頁

尾頁

跳至