跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

唔知Anson 一家幾時旅行返港呢?

que sera sera! 認識你讓我更富有。

男爵府

畀面勳章

bbyeebb 發表於 11-4-1 16:52
BK very difficult to use...FB more easy haha~

but Bk 唔可以多過20 chatters.....

男爵府

畀面勳章

天山雪蓮 發表於 11-4-3 18:39
回覆 AsWife 的帖子

今日中午到港啦. 不過一直忙

welcome back~~~~~wait for your update photos on FB~

男爵府

畀面勳章

冇見灰仔媽好耐.... I wonder what happened to her

男爵府

畀面勳章

回覆 天山雪蓮 的帖子

快樂係要付出代價既....

男爵府

畀面勳章

yesterday & 今日俾阿女出去後院玩雪﹐又係附近散步。 玩‘創’左個心﹐唔願屋企!!!!

男爵府

畀面勳章

YuHangMum 發表於 11-4-7 13:42
是好玩架, 成日在屋入面, 好悶嗎!

hehehe, 佢越來越中意去超市! 今日帶佢出去﹐俾包麵佢搾住﹐覺得自己好叻﹐笑騎騎行勻成個超市

男爵府

畀面勳章

天山雪蓮 發表於 11-4-10 15:25
我想知仲有幾多人係埋身餵丫. 阿仔宜家愈大愈牛,成日要埋身.你地點樣同阿B戒既呢,教下我.
我老公成日話我心 ...

我自己奶唔夠食lu... but 阿女中意埋身啜啜.... 我儘量 distract 佢 - 零食 / 書/ 出去散步 / toys....
不過宜家都仲係一日起碼...4次... (breakfast, lunch, dinner & before bed)

點戒?!

男爵府

畀面勳章

回覆 天山雪蓮 的帖子

我希望佢可以食多d solids!! 我怕我既奶唔夠營養 ^^雖然 full time, 但覺得已經15months, 可以慢慢戒奶啦~

宜家午餐 & 晚餐阿女都係同我地同檯食﹐我地食咩﹐佢都一齊食。
可惜我老爸煮既dishes 都係偏咸... 我餐餐都complain都係冇用

男爵府

畀面勳章

so quiet here now....

男爵府

畀面勳章

回覆 天山雪蓮 的帖子

wah? 蚊蟲咬咁大反應?! is he better now?

男爵府

畀面勳章

回覆 天山雪蓮 的帖子

佢地個個轉晒玩FB.... 好少上BK....
Anson weekend 上playgroup?

我同阿女試左一堂 Gymboree, 好在阿女冇怕醜﹐都玩得好開心。 不過係for 大D既小朋友。我要搵日試返適合佢既age group 既toddler 班 ^^

男爵府

畀面勳章

天山雪蓮 發表於 11-5-17 22:57
FB 我唔見大家既.. 有無link丫

Please check FB messages!!

男爵府

畀面勳章

hahaha, 我地一齊成長gah~

男爵府

畀面勳章

miemiedongdong 發表於 11-10-18 14:09
hihi~ 完全唔記得password... 攪好耐先login 到!!!!!
ahahhaaa, that almost happened to me

男爵府

畀面勳章

bee_eed 發表於 11-10-30 10:24
回覆 miemiedongdong 的帖子

same here, i tried 2 days
long time no see~~~~

男爵府

畀面勳章

呢邊繼續?!

男爵府

畀面勳章

n___n 發表於 11-11-30 18:41
我都勁耐無上黎留言,
HI ALL
n______n love your ID~
and love your two cute princes!

男爵府

畀面勳章

回覆 ngyy123 的帖子

孖b mama~~~ really long time no see la
I sometimes think of you and your lovely family~
How are you and the twins? Starting school yet?

男爵府

畀面勳章

回覆 miemiedongdong 的帖子

hello~~~~

首頁

尾頁

跳至