跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章

zoesychan

嘩好犀利呀已過2000
恭喜 ^^
***生於這世代........有點措手不及***
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
幫助別人不求回報,難度簡單一句"多謝"也沒有 ?為人父母者,不覺得可恥 ?還是你心裡是冷漠世界 ?!

伯爵府

醒目開學勳章

原帖由 manyu0826 於 2010/6/24 12:46 發表
hello, 大家好, 我都想加入你地呀, 我由小學1年級就係第一城住, 6年前嫁咗人就住偷翠苑, 請大家多多指教.

我個囡下年讀n1, 報咗啓思, 但想揾多間後準, 請問大家有冇d k1係有學巻既幼兒園介紹呀! ...

hello我都是愉翠媽媽 ^^
樓下個間得唔得 ?
幫助別人不求回報,難度簡單一句"多謝"也沒有 ?為人父母者,不覺得可恥 ?還是你心裡是冷漠世界 ?!

伯爵府

醒目開學勳章

原帖由 zoesychan 於 2010/7/23 16:57 發表
各位靚太, pampers會轉新包裝, 藥房某d size 已斷貨, 9月先有新貨返, 我唸大家要入定d貨呀 ....

又轉.. ?? 睇來又會加價了.謝謝你

伯爵府

醒目開學勳章

bluenana 發表於 12-6-7 12:28
回覆 skylydorothy 的帖子

我仔仔4歲半,在3x座上門有畫班學,不錯的~ 1班最多4人,跟得幾好~

你好.我也想要晝班資料,可以pm嗎?
謝謝

伯爵府

醒目開學勳章

pandora9874 發表於 12-6-17 23:12
講開醫生我岩岩係另一條THREAD REPLY左, 係呢度都SHARE下啦.

千奇唔好去睇希爾X,莫"女"遲醫生呀. 佢唔掂 ...

冇良心醫生.你bb幾大??而定好番未?

伯爵府

醒目開學勳章

pandora9874 發表於 12-6-18 22:49
回覆 Sweet@family 的帖子

謝謝. 佢已經好番啦. 其實佢只係喉嚨發炎, 轉左D岩既藥, 好快就冇事. 總之, BB/ ...

冇事就好.

首頁

尾頁

跳至