跳至

首頁

尾頁

別墅

留名..ME2 :D

但12月的SUN要上PLAYGROUP, 會唔會搞1歲PARTY呢??

別墅

原帖由 carcarb 於 10-9-21 10:24 發表
我地plan緊27/12搞,但因為係christmas,唔會有tea buffet,價錢方便會費d:

lunch buffet / set lunch around $190-$250+ 10%

大家會唔會覺得貴呀? 大家又有冇興趣先?

我有個提議...
可否問問酒樓有留包場及LUNCH套餐, 我估會平少少及有侍應遞埋食物上枱會較方便, 因為當日掛住搵MAMA吹水都無乜時間出去攞野食

別墅

剛跟JRBABY商量過今次PARTY我們都會努力搵SPONSOR, 但都擔心到時再搞1 YR PARTY再問SPONSOR會太密, 可能唔再贊助, ANYWAY 搵得幾多得幾多, 希望唔會令大家失望~~

另外, 有無MAMA想搵咩贊助都可提議給我們

別墅

原帖由 carcarb 於 10-9-21 12:54 發表
如果要有活動地方,即係要有地墊,酒樓未必得喎!

會試問問地墊贊助商可否借出來給我們試用

別墅

原帖由 carcarb 於 10-9-21 13:46 發表

你真係好勁,我c6話你個樣好pro,似做開PR!!!

Haha….我只係做文職工作, PRPRO我做唔來架~~
係呀已經問返間贊助商真係忘記送禮品去酒店, 所以她今次已答應送返給我

別墅

原帖由 carcarb 於 10-9-21 15:25 發表
.

都好。。。可以就返平日夜晚食飯吹下水~

別墅

原帖由 3BJJJ 於 10-9-21 15:45 發表
為了答謝上次有幫手提取禮物既媽咪!
會開設2圍比你地報名名額係8個家庭!

GOOD IDEA~~
可否POST 參加者的LIST來,我睇下有無上次幫手攞禮物MAMA未報名呀!!

別墅

原帖由 imcatcat 於 10-9-21 16:43 發表
Hi,我有興奮參加呀!我已經PM咗我啲資料俾妳喇!

我想問點解唔見Facebook有通知?因為其實有好多2月媽媽都想join919gathering,不過佢哋好少上BK,所以唔知miss咗。。。

...

我有在2010年2月媽媽group內通知~

別墅

原帖由 vivib 於 10-9-21 17:05 發表
我覺得呢度發起先,如有多媽咪同意,好似mameyan o甘都有即刻post在facebook...,在這裡一次過show information會容易d o卦~~ just my opinion~

你比我更快手POST上FB呀~~

別墅

嘩~~~二月份MAMA果然厲害, 一呼百應...
連WAITING LIST都爆成咁, 勁

別墅

原帖由 gianmama 於 10-9-22 11:12 發表
因為919好成功, 所以各mama都好想再參加, 不過真係好難得有一個聚會係大人bb都咁開心!

係啦。。919真係好開心, 氣氛又好好, 諗返都好回味~~

別墅

我剛見到shuttle bus已停止服務改為的士車資回贈優惠喎...可否再細問詳情, 因為地點都較唔方便, 對我們呢d無車人仕來講都幾遠下
http://www.kowloonclubtst.com.hk/taxiRefund.html

別墅

原帖由 carcarb 於 10-9-24 17:04 發表

你見果個post應該係for members!

我地over $20,000會有來回shuttle bus!

哦..明白~~
但係可否搵港鐵沿線的地方呢?? 因為要再轉shuttle bus會有少少麻煩, 因為又要抱bb及帶埋bb車, 還有如果攞埋禮品上落車會更麻煩及吃力呀!!

別墅

原帖由 carcarb 於 10-9-26 15:39 發表

希望你去到啦! 711果次你帶遊戲帶得好好,氣氛好過919好多!!! 我仲好回味!

都好呀!!我地未有搞game呢part的工作人員喎~~

別墅

無所謂...最緊要人人開心~~

別墅

旺角帝京酒店啦~~交通方便...但時間係點??
不過如果個場夠坐267人及有個AREA可玩爬行比賽加上咁多MAMA都無所謂就CONFIRM啦~
因為怕聖誕個期旺比人BOOK左就閉...

別墅

原帖由 jamie_gd 於 10-10-22 12:46 發表
拎禮物要點拎呀?!
睇下我幫唔幫到忙

等有齊贊助商的禮品LIST後我會再問大家可否幫忙拎禮品的~~

別墅

1227 X'mas PARTY 各位工作人員想搵日出黎開會
麻煩負責MC既卡卡媽及搞GAME既melodyy都一齊出席

13 Dec (Mon)
3BJJJ/carcarb/tongmandy/mameyan

14 Dec (Tue)
3BJJJ/carcarb/tongmandy/mameyan

15 Dec(Wed)

別墅

原帖由 loveannis 於 10-12-15 13:56 發表
有無媽咪想要D地墊啊?黑白色果D,
我屋企無位放,果日用完之後大家可以分左佢,共120塊,每人分20-30塊左右夠鋪個廳咖啦,如果想要請pm我啦。

我都想要白色呀...THANKS!

別墅

THX 卡卡媽~

首頁

尾頁

跳至