跳至

首頁

尾頁

大宅

好消息 :

剛與某玩具代理公司聯絡, 巳落實在"爬行比賽" 中提供多個幫助引起BB爬行的玩具 "Chase Me Critter" 及 贊助生日會增添一項"最快推學步車bb比賽" - 提供所有學步車 及以上兩項比賽的禮物, 及再送出其他大抽獎禮物, 本人實在萬二分感謝這間玩具代理公司, 所以請各媽媽快d訓練小寶寶爬行和步行, 贏取豐富的獎品.

大宅

有關爬行比賽:

由於某大玩具贊助商大力支持是項遊戲比賽, 每一參加bb都會有一份"Take Along Bags"玩具, 所以請各媽媽如bb現還未識爬都幫他報定名, 只要有報名都會有禮物, 請大家不要錯過取禮物的機會呀!!!

大宅

有關推學步車比賽:

由於同一某大玩具贊助商大力支持是項遊戲比賽,贊助商除了提供學步車外還會對所有參加BB給小禮物, 現上網報名統計人數給贊助商預禮物, 請大家湧躍參加,

參加推學步車大賽:

1. 01-mandy1308
2.

大宅

除消波波池環節, 增加"親子玩玩具區"環節 :

相信各媽媽都因衛生問題而卻步了, 由於參加人數少於25個BB, 及同一某大玩具贊助商見意可在生日會現場提供一些玩具給BB現場玩樂, 所以現除消波波池環節 而 增加"親子玩玩具區" ,玩法是在現場台邊的地上佈上地席擺放那些玩具代理商的玩具給各有興趣BB同爸媽一起玩耍, 當然要脫鞋保持場地清潔, 每次玩3分鐘吧(如有其他BB輪流的話) , 時間是 :2:00-4:00, 相信這環節會比波波池更受歡迎吧, 及 相信波波池應在2歲生日會會較適合, 希望到時我仍能做攪手啦 (如各媽媽仍喜歡我的話, 哈哈..), 我會將預買波波池的費用用作買大抽獎的禮物了.

大宅

絕對贊成!!

原帖由 rachel1224 於 10-4-8 20:24 發表
雖然我個囡未識爬,但都參加定爬行大賽先啦~~~
13-rachel1224

thx!!

大宅

各媽媽:

有關爬行比賽:

是這款 "Chase Me Critter" 的玩具引BB爬行,出線BB都會有一份這禮物, 請媽媽快D train bb 啦!!

有關推學步車比賽:

是這款"Step Start Walk n Ride "的玩具, 請各bb 加油呀!!

大家鍾唔鍾意呀 !

大宅

hi, 多謝你的支持, 我也打算叫呀b樣樣比賽都參加, 起碼有紀念品及同佢玩吓,
原帖由 dumbo0620 於 10-4-8 22:55 發表
mandy:為咗支持你,(為咗d禮物) 我咩都同個女參加,雖然我同女又吾似我又吾似佢老豆,我都決定參加最似模似樣大賽;雖然我個女每爬三步退後四步,我都同佢參加爬行大賽.雖然我個女推步行車跌多過行,我都同佢參加步行比賽. ...

大宅

參加爬行大賽:

2. 19-maycmhui
3. 08.joey7777
4. 06-bbcma
5. 37-ellabady1025
6. 05-robin.g
7. 22-良仔媽咪
8. 36-pinky08
9. 02-carka
10. 03-BBG1
11. 50-kathy_lobb
12. 49-pookybear
13. 20-sze0203
14. 46-edith1117
15. 45-floralawsf
16. 33-funfunmandy
17. 49-pookybear
18. 25-joey211
19. 48-familyf
20. 27-Norley
21. 38 tracyliu
22. 09-laitina
23. 33-heha345
24. 32-ehjy
25. 34-simonmlcheung
26. 28-JJ0904
27. 16-kennishoBB
28. 17-Chingchingming
29. 39.菜菜子媽媽
30. 15-momo627
31. 04-ceconnie
32. 13-rachel1224
33. 18-dumbo0620

大宅

參加推學步車大賽:

2.04-ceconnie
3.15-momo627
4.18 dumbo 0620
5.09-laitina
6.

大宅

即每次比賽有5個bb, 每次比賽勝出者就是出線者, 如有40個bb參加爬行比賽, 即有8個出線bb, 都會有出線禮物, 及會記底每個出線bb的時間, 然後選出最快者, 就會有大獎一份, 不會有決賽時間, 因bb可能去了飲奶或換片之類, 相信會很難control bb 的. ok 嗎?

原帖由 dumbo0620 於 10-4-8 23:32 發表
想問咩叫"出線"呀,完成賽事?

大宅

又一好消息 :

剛找到一某贊助商, 可免費提供BANNER, 及台上佈置, 到時一定靘絕, 記得要帶相機呀!!

大宅

Urgent :

各媽媽請即check mail box, 有重要消息呀!!

大宅

參加推學步車大賽:

2.04-ceconnie
3.15-momo627
4.18 dumbo 0620
5.09-laitina
6. 36-pinky08
7. 21-koyuki
8. 06-bbcma
9. 45-floralawsf
10. 26-angelkelly
11. 32-ehjy
12.

大宅

參加爬行大賽:

2. 19-maycmhui
3. 08.joey7777
4. 06-bbcma
5. 37-ellabady1025
6. 05-robin.g
7. 22-良仔媽咪
8. 36-pinky08
9. 02-carka
10. 03-BBG1
11. 50-kathy_lobb
12. 49-pookybear
13. 20-sze0203
14. 46-edith1117
15. 45-floralawsf
16. 33-funfunmandy
17. 49-pookybear
18. 25-joey211
19. 48-familyf
20. 27-Norley
21. 38 tracyliu
22. 09-laitina
23. 33-heha345
24. 32-ehjy
25. 34-simonmlcheung
26. 28-JJ0904
27. 16-kennishoBB
28. 17-Chingchingming
29. 39.菜菜子媽媽
30. 15-momo627
31. 04-ceconnie
32. 13-rachel1224
33. 18-dumbo0620
34. 21-koyuki
35. 43 - dora611
36.

大宅

Hi, 真的反應熱烈, 希望間贊助公司真的有足夠的禮品及物資給我們啦....

大宅

hi, 各媽媽:

我巳收到些媽媽的17個相片file , 真多謝你們的合作. 因我是有很多工序要做的, 請其他媽媽也快些行動啦.

大宅

因報名開始好亂, 現我排序多一次 :

參加爬行大賽:
(我估間贊助商可能要預我們全部bb都玩game了)
唔該各媽媽加緊特訓bb啦, 要爬快d, 否則我們的party run down 時間不知怎好..

01. 01-mandy1308
02. 02-carka
03. 03-BBG1
04. 04-ceconnie
05. 05-robin.g
06. 06-bbcma
07. 08.joey7777
08. 09-laitina
09. 10-SS+s
10. 11 - CCWai
11. 12-siucandy
12. 13-rachel1224
13. 15-momo627
14. 16-kennishoBB
15. 17-Chingchingming
16. 18-dumbo0620
17. 19-maycmhui
18. 20-sze0203
19. 21-koyuki
20. 22-良仔媽咪
21. 23-sillyhp
22. 24-雯雯媽媽
23. 25-joey211
24. 27-Norley
25. 28-JJ0904
26. 29-CM1234
27. 30 - py84ko
28. 32-ehjy
29. 33-funfunmandy
30. 33-heha345
31. 34-simonmlcheung
32. 35-adayy(anson媽媽)
33. 36-pinky08
34. 37-ellabady1025
35. 38 tracyliu
36. 38-tracyliu
37. 39.菜菜子媽媽
38.43 - dora611
39. 44-babe0621
40. 45-floralawsf
41. 46-edith1117
42. 48-familyf
43. 49-pookybear
44. 49-pookybear
45. 50-kathy_lobb

大宅

參加推學步車大賽:

01.01-mandy1308
02.03-BBG1
03..04-ceconnie
04.06-bbcma
05.07-ChauPSMaMa
06.09-laitina
07.10-SS+s
08.11-CCWai
09.12-siucandy
10.15-momo627
11.16-kennishoBB
12.17-Chingchingming
13.18 dumbo 0620
14.19-maycmhui
15.21-koyuki
16.23-sillyhp
17.24-雯雯媽媽
18.26-angelkelly
19.28-JJ0904
20.29-CM1234
21.30 - py84ko
22.32-ehjy
23.35-adayy(anson媽媽)
24.36-ellabady1025
25.36-pinky08
26.38-tracyliu
27.39--菜菜子媽媽
28.44-babe0621
29.45-floralawsf
30.46 - edith1117
31.49-pookybear

大宅

是統計, 預時間及禮物, 生日會現場再報名, 因此終很難control bb 的, 但現報告我就預個bb有參加比賽禮物, 所以報定名著數d...

原帖由 wuwumama 於 10-4-12 13:35 發表
現在是報名還是作統計?

大宅

Hi, 各媽媽:

我看見你們報名玩這兩項比賽的反應, 真是很興奮, 好了, 我決定兩個比賽都預全部BB都玩, 輪NO.出來玩吧, 我巳預足禮物比各BB, 就算現場BB不合作或忙於其他事不能比賽, 只要爸媽出來取禮物都可, 總之人人有份啦,再次多禮神秘贊助公司提供有關的物資及禮物等, thanks you so much!!!

首頁

尾頁

跳至