跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 匯景既媽媽入黎傾下計

nw22,

妳係米join左0601 family呀 我睇到個post話要交會費, 妳交左米呀deadline11月13號呀 妳可以去0601到睇下details

大宅

Ng360 寫道:
smilefish,

好難講... 即係炒walnut果條街一直行到中間o甘上下啦, 佢d衫仔一望就知唔係 local 野. 如果你唔明, pm個手提俾我, 我打俾你啦.

[quote]
smilefish 寫道:
[quote]
Ng360 寫道:
Hi, smilefish 好耐無chat.

你講果間真係都幾$$$, 唔知佢幾時頂唔住呢? 不過我就買開有一間響門口show左一列衫出黎, 仲要寫住有cctv果間boutique. d日本衫仔真係好靚, 不過唔係平law, service又一般啦

係近邊架?
[quote]
smilefish 寫道:
我都係住藍田,你地講個間匯景bb shop係咪新開個間,我都買過,不過分分鐘貴過出面,佢賣fisherprice架搖搖車,$499.都係得9折,咁同永安sogo都係一樣,人地仲有得送貨tim,牙膠$58,話on sale,但都係平得個$2.即$56,咁不如唔好平..都係唔抵買....
[/quote][/quote] [/quote]

係呀我知你講邊間佢d野一d都唔平只不過放便 係sogo 海運買有時都平過佢on sale

大宅

lucylam / nw22,

我個印印姐姐係找匯景商場的agent, 我唔記得叫嘜等我返屋企睇番先下次pm比妳地 匯景商場有好多agent不過有d出名大d個d好唔好(匯景xx), 冇服務好似唔'之'在咁

大宅

chloe / wailil,

好呀我都想join呀 不過我只可以weekend星期6下午先得因為要返工呀 妳地睇下有冇其他人join, 如果係等我去問下地方

大宅

18 months - 3yrs.... 我囡囡都只係得個10個月咪冇份join :-(

大宅

LOKLOK89 / 碧姬,

望內園個d所有都係7百幾尺個隻黎架3房無套廁 如果要有套廁 就9百幾尺個隻不過只係得block9至17望小巴站個邊, block9-12/13低層都係望護土牆冇景what so ever 而block14-15低層就望啟思, block16就望住block17

我e家都有睇下d9百幾尺因為又好似平左d ma, 希望大家快d睇到自己鐘意架啦

大宅

loklok89,

恭喜恭喜 妳買左邊隻size呀, 我e家都係到睇9百幾個d不過未睇到

大宅

LOKLOK89 寫道:
我想問匯景必需以下產品嗎
1.抽濕機
2.乾衣機
3.暖爐

我有用1+3, 而2就有新屋個時先買

大宅

好野到時必多2個新朋友仔啦

大宅

hi wailil,

我囡囡14個月啦, 好呀我都想同囡囡係club house自組playgroup呀妳有嘜好suggestion呀, 如果係要點做請人番黎or我地d媽媽各自做一堂

大宅

wailil,

未報呀 如果係我會報麗港城個到有間英文幼稚園架我老公家姐2個都有上過佢地個playgroup都話ok, 不過都係未有時間去think

大宅

wailil,

我地試下自組得唔得呀 我試下問下有冇0601媽媽想join. 另外有冇試當架 同timetable例如每星期課程內容details可以比到我地study下呀

大宅

nw22,

真係好耐無chat啦 bb點呀 澄澄大個左好多呀 我地剛剛去完日本等我正好d相upload比妳睇

大宅

There's a good english art workshop at SG shopping center. They do story telling, art work based on the story / topic and it's all in english no chinese!

原帖由 yiuyo 於 09-6-17 11:30 發表
各位媽媽
想問下, 藍田有冇好的英文班, 拼音班同跳舞班呀??
可否介紹下呀!

首頁

尾頁

跳至