美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

你地果D好貴呀
我在KWAI CHUNG PLAZA的G/F 雅雪做,以前做極速保濕, JOIN COURSE都係$2500/10次, 宜家做生果果隻, 都係差不多價錢,但我覺得生果果隻好似冇咁好
但我唔知有冇用ESSENCE,佢有幫我按摩的,按摩是不是一定用ESSENCE?

子爵府

佢比我果張CATALOGUE係SOTHYS的,不是美容院的,而且呢間美容院已經好耐,應該唔會騙人的,但下次去都會問清楚D

子爵府

Today I had a facial treatment again and asked for the very clear information of it.
1.All the products used in my treatment are sothys products, the lady showed me all of them.
2.I got essence in massage.
3.宜家做緊的生果treatment係石榴+熱情果,sothys的單張係$640一次,而我做的美容院,做單次係$3xx,開course (10次)有20% off,所以係$2xx
我因為好乾,下次會做智能水份(活鈣)treatment,sothys的單張係$880一次,而我做的美容院,做單次係$450,開course (10次)有20% off,所以係$360

之前樓主話$800,是什麼treatment呢?

子爵府

我見yahoo有得賣
原帖由 chunbe 於 09-6-30 16:14 發表
做開嗰間好貴($800 一次), 有冇d sothys facial 平d, 另外, sothys 護膚品邊隻好用? 係咪一定喺美容院買? 有冇平d?

Thanks!

子爵府

KWAI CHUNG PLAZA的G/F A89 雅雪
2401 3061
你地先己打去問啦,我唔PM咁多人啦啦隊

PS: 我同呢間美容院完全沒有關係架

首頁

尾頁

跳至