想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我c6睇醫生. 精子少 , 請問你係邊到做. 要幾錢做一次呢 ?

大宅

原帖由 CHANLAILAI 於 09-12-10 23:39 發表
我係DR.TAY度做IUI架, 因為我手術係佢做既, 所以搵返佢做IUI, 佢控制得好好。

未做前佢話我應該唔洗用太多藥, 所以大約8-9K便可, 由於我未完成IUI, 所以未答到你真正用左幾多錢

你可以同你C6睇2個月中醫, 再去驗多 ...

請問你係邊到睇中醫呢 ?
另外sr.tay係邊到架, 即係成功iui先要比錢 ?
iui係咪試管 ?
政府要我做試管呀!

大宅

原帖由 CHANLAILAI 於 09-12-11 00:01 發表
我睇何醫師架, 不過果時我有瘤, 食左佢D藥後, D瘤仲大左, 但身體就好左好多, 手術後我冇睇佢啦。

C6食左佢D藥, JJ正常返, 持久力耐左

何EC係BK都冇POST架, 何機勛

IUI冇得包成功架, 得唔得要睇自己本身, 針藥只係 ...

我結婚5年, 兩年多前想要bb. 但一直都未懷孕, 07年第一次睇私+, 睇咗4個月都未成功, 醫生建議c6驗丁丁, 結果60%, 算合格, 而我又照咗輸卵管正常, 到10個月到, 醫生建議我可以係政府到排期不育科, 雙重準備囉.

08年4月第一次係政府見醫生, 醫生要我抽血驗排卵, d2及d28 check, 而c6就要驗丁丁,結果9月覆診, 政府話我冇排卵, 而c6吾合格, 咁要我12月入院做腹腔檢, 係入院前仍要抽血check排卵同埋c6要check多一次是否之前有出錯囉...
11月尾收到政府電話, 佢話吾駛照啦囉, 話証實係c6精子吾合格, 昨日到醫院覆診, 佢話我已經冇咁嘅需要做檢查, 因為做黎冇意思喎. 因為我c6 d精子遊吾到入去喎..所以叫我排期做試管嬰兒囉,,排期最快要年半

首頁

尾頁

跳至