跳至

首頁

尾頁

大宅

藍田媽咪請進

大宅

Re: 藍田媽咪請進

係呀,我就係見到咁,所以睇下有冇人係呢邊...

大宅

好呀,幾時呀,我都係藍田悶了好耐啦...d活動又山長水遠咁

wkwok01 寫道:
我住官塘架!我都發現好多活動都係新界區攪.不如我地官塘附近地區mami攪一次gathering,可以傾下揍b心得,我亦可以教你地bb按摩同埋一d訓練bb ge技巧,因為之前我大仔都參加過無數個playgroup,唔多唔少都學到一d野.

大宅

觀塘區06年6月bb聚會報名處
日期:10月28日或10月29日(請投票)
時間: 2:00pm
地點: wkwok01屋企(觀塘) confirm實再pm地址俾各位

報名先:

網名 人數 日期
1. prutong-------1 or 2A1B---------every sat/sun
2. wkwok01--------1A1B1B-------------both dates OK[/quote]
3. smilefish ------- 1a1b ---------- only sat (prefer 21/10)

大宅

wkwok01 寫道:
smilefish:
I've just made another arrangement with my friends tomorrow early afternoon. So I can only be available at 4:00pm. Also see whether the others are available at 4:00pm tomorrow.

4:00唔得啦.anyway,咁28/10都可以....但kwun tong大既邊一個位置呀..?同埋到時我地要自己帶d咩野咁...?

大宅

網名 人數 日期
1. prutong-------1 or 2A1B---------every sat/sun
2. wkwok01--------1A1B1B-------------both dates OK
3. smilefish ------- 1a1b ---------- 28 oct pm
4. 頂級美人-------- 2a1b---------- 28 Oct afternoon
5.elainelam6868---1 or 2A1B------28 Oct PM/ 29 Oct[/quote]

大宅

wkwok01

check pm

大宅

大宅

prutong & elaine

唔緊要啦,我知好難影得好,因為佢地係咁郁,所以多數會朦...
你地個日幾點散呀??我返到去佢已經要瞓,真係要比佢見多d bb朋友.唔駛咁細膽...

首頁

尾頁

跳至