自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 nikinokb 於 08-6-5 15:33 發表
黃詩淇

黃沁宜

黃梓詠

黃凱彤

黃子恩

黃敏婷

黃靖汶

黃靖尤

黃晞尤

黃敏尤

黃婉尤

黃兆悠

黃舜悠

請比意見....thanks

請問妳個師傅收妳幾錢???

唔好介意~ 因為一般師傅都只會選最啱命格的 "兩、三個" 名字比客人選,好少聽見有十幾個比客選。

我冇乜意見,純粹八掛問吓~
Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

大宅

原文章由 nikinokb 於 08-6-5 20:34 發表
唉..有無人介紹師夫比我呀...
呢個係一位bk媽咪介紹既..4百蚊..
係黃大仙入面,,本身比左7個名我,
但我簡唔掂.問佢可唔可以幫我改有悠字音既,
佢就再幫我改多6個囉,,

就係甘喇...我係咪搵人再改好d呢.....

好灰呀.. ...

我兩個小朋友都係黃大仙的師傅改,不過幫大囡改果個已經仙遊,幫細囝改果個過仟,只得兩個名選......。

妳留意吓前文有媽媽分析的好有道理O架,改名要睇父母、小朋友的時辰八字,又要睇命格嚟改,欠D乜就係改名度幫幫,欠水就係水、欠木就係木......

依家淨睇名真係唔知妳小朋友因為欠D乜所以要出以上的 13 個名,仲有改名仲要計筆畫,計過要幾多畫先至配得到個小朋友就要跟著筆畫畫數嚟改,我只能夠咁講~

妳係想改命的就要好小心去選擇,出世紙落咗命到大個發覺唔啱先改好麻煩。

但如果係唔信O既,我見好多人自己改都冇問題,因為佢地都係唔信命理的,只信命運係自己手,百無禁忌。
Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

首頁

尾頁

跳至