懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

原帖由 塵大聞 於 10-1-6 16:40 發表
我12w照oscar時醫生估係仔,
到16w去私家照時話見唔到男仔特徵,
到20w去第二個私家照結構時先再肯定係仔,
所以你都係等20w照結構時再confirm~

hi 塵大聞,

我同你都一樣,
16weeks 去私家照話睇唔到仔o既特徵,
但係e生話見到大肶中間有嘢特起呀...
我而家都好緊張...
月尾去照結構就會confirm...

男爵府

畀面勳章

原帖由 亞b 於 10-1-6 14:08 發表
如題...

亞b,
你而家先16weeks,
初頭照有機會唔準架, 個bb 咁細,
d e 生都係估, 都唔會話你100% 係仔定女,
照結構先最confirm,
我睇johnson 個網都話bb 18weeks d 性器宮先會發育得好~

男爵府

畀面勳章

原帖由 johnogroats 於 10-1-6 22:36 發表
如果比我揀要三個囝定三個囡.....

我一定會揀要三個囡呀!

agree!!

香港地, 生囡好d 架,
又顧家,又比家用, 又有責任心, 又關心媽媽,
好多仔大咗...唉, 唔掉返轉頭問你攞錢都算係咁喇!!!

我呢胎都好恨係仔,
but 我都同老公講, 如果我呢胎真係女的話,
我都寧願要兩個囡唔要兩個仔

男爵府

畀面勳章

原帖由 mupooh 於 10-1-7 13:49 發表
我個fd 5個幾月時去私家照超聲波,醫生話7成係女,過多兩個月在醫院照,醫生同佢講係仔,佢之前仲買哂d女仔野。
我生完隔離床個媽咪又係咁,不過佢係在醫院照結構時話係女,佢買哂粉紅色ge野,生出黎係仔,佢話當時產房得佢一個生,所 ...

成 5 個幾月都照錯?? 真係好少有...
可能 10000 個裏面先有一個係咁...

我聽過好朋友一個case 同你朋友case 一樣,
佢舅母照到係女(唔知幾多個月照), 好唔開心, 因為佢想要仔,
到佢接受咗係女, 開始鍾意女o既時候,
生出嚟係仔...佢係醫院喊咗出嚟, 想要個女...

首頁

尾頁

跳至