親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

我9個人道頓堀本店,BOOK極都無位.連5人日式桌都無,4人就有.而家聽聞網元本館有房同埋好食..亂填一通啦,SENT左去啦...寫左要一間ROOM.吾知得吾得呢?請問係未咁BOOK架?

侯爵府

回覆 kaman710 的帖子

BOOK左網元本店,但我只寫要私人房,無寫日式個D.有無問題?仲有,我地9個人,吾要咁多餐但再單點加野得嗎?因為有小朋友,食吾晒..

侯爵府

每個餐1個人有點難..有些很大份架WOR..我有以個十幾歲,算青年啦..咁多人,叫到成桌滿晒都吾得??我估6個餐再加野會好些.咁又得吾得呢?

侯爵府

回覆 carol620 的帖子

我上蟹道樂個網按入去得架啦.

侯爵府

我既意思都吾係叫咁少.太約最少都6個餐啦.散叫都可能吾少.如果硬計1人1餐有點那個.雖然入鄉都吾好過態,亦吾可以因為咁而令到自己太吾開心姐.

侯爵府

謝...無法啦...大家研究下心得..

首頁

尾頁

跳至