單親天地

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

原帖由 wife 於 09-12-6 01:51 發表

一D都吾黑心;有D人係吾死都無用,我以前未離婚時都係想佢"死",因為吾使再煩到我;但離咗婚之後覺得佢死吾死都無咩所謂,其實係因為對佢一D感覺都無!(因為有一次佢好病,叫我車佢去ST.PAUL, 我話幫佢叫白車,佢就話我見 ...

Pooth,
我覺得wife最後的一段十分之好.
其實佢做得衰D可能對你仲好,起碼快D睇清佢真面目,等自己可以手起刀落,狠狠咁同佢了斷,吾使嘥時間,嘥眼淚!
放棄佢所有嘢(包括:感情,回憶,仇恨....)先至可以從過新生!努力!

我有位朋友同我講,要多謝佢對我咁絕,好等我快D醒,係個過程中,會發現自己個心都會有轉變,...........慢慢咁死心.

我己經好耐無見佢,但間唔屎都成日咁起佢,個心情都有起復,所以妳現在恨痛的心沒法釋懷係正常,時間尚淺,慢慢黎啦!

等待驗證會員

原帖由 pooth 於 09-12-7 23:46 發表

多謝你 ! 我知bk 呢度好多人都好愛錫我, 是我自己無用, 不能做情緒的主人, 不過有一點我進步了, 就是當我呻完後, 以前要好多日才可復完, 依家第二日就可以返工啦 ! 俾d 時間我, 我信我一定得架 ~

你介紹的書, 我 ...

Pooth,

喊得多,對對眼唔好呀,對眼會好傷ka,
遲d妳的復完時間,會快好多,我相信妳得ka.

唔好咁夜瞓啦,要錫自己多d呀!

等待驗證會員

原帖由 pooth 於 09-12-8 00:20 發表
好嘢 ! 我終於識眼瞓啦 , 依家去覺豬先, 聽日再覆其他留言啦 ~

大家都早點睡吧 !

...

pooth,
我鍾意個公仔wow,好q呀!

講番正題先,我個件極品,初時都係想兩邊走,由於我要佢選擇,最後咪又係走咗,講真,佢店會放得低個女人呀!佢都係同人講話係我迫走佢,唔知佢哋d男人係唔係有本天書教佢哋如何應付舊愛呢!

等待驗證會員

原帖由 pooth 於 09-12-8 18:05 發表
Veronica 0731
我隻c6 到依家仲收得好密, 無咩人知佢同我分左居, 佢仲同人講佢日日趕回家教孩子做功課。佢同孩子講佢跟媽媽分開不是因為那女人, 是因為同媽媽唔夾喎 , 簡直不知所謂 ! 相處左 23 年, 依家先話唔夾,
...

POOTH,

好多謝妳束花,我好耐無收過花喇,好開心呀! 錫番啖先啦,

其實妳隻C6即係見人講人話,見鬼講鬼話,同埋佢唔講事實的真相,即係死要面啦,好怕比人踢爆佢講緊大話,亦即是話,佢其實都知知地自己做緊咩嘢,都知自己有問題,現在就去揾嘢幫自己去解話jel,

POOTH,咁佢好快變咗個甩晒牙的伯伯喇!

等待驗證會員

原帖由 wayso 於 09-12-8 20:43 發表
仲要中年發福,光晒頭,性無能,男人最痛嗰隻,等佢搞得咁開心丫啦,好唔好

好似好黑心添

邊樹係呢!

首頁

尾頁

跳至