跳至

首頁

尾頁

大宅

我上星幾星期嘔到連日常生活都構成影響, 一日嘔8次, 連半夜都要起身嘔, 食又嘔, 唔食又嘔, 嘔到連個鼻都噴埋出來咁濟, 成日抖震, 標汗, 好辛苦, 工都返唔到. 好彩呢個星期開始好d, 嘔一至二次, 開始食返d嘢, 足足瘦咗6磅. 因為我係孖b, 醫生話係嘔得勁d喎 !

大宅

原帖由 chengida 於 09-10-25 22:25 發表

I had this problem for the 1st month only. U try try Vitamin B la!!! i read some articles said that Vitamin B6 would help to release this situation ka!~~~If u believe Natural Healing (use food and n ...

好彩依家13wk, 嘔吐情況開始改善... 多謝 !

大宅

原帖由 heman07 於 09-10-30 14:25 發表

多謝你芳姐, 其實我都試過, 一樣嘔~~~

我試過買薑加陳皮, 都係嘔. 之前一日嘔八次呀, 依家臨瞓前嘔, 好d啦

大宅

以為無咗一日嘔8次現象之後會唔嘔, 原來都係會嘔, 有時夜晚食完嘢臨瞓前嘔, 今朝就返到公司即嘔黃疸水

大宅

原帖由 heman07 於 09-11-3 16:43 發表

重有我陪著你嘔, 我呢兩日都係唔知重乜勁嘔

哈哈, 真係感謝你呀, 終於覺得有d支持 ! 我依家14wk啦, 第一胎, 你呢 ?

大宅

終於無嘔可以食返嘢啦, 不過之前抽血結果出咗話我有d貧血 :( 但醫生話唔需要食藥, 靠平時食物應該ok
[url=http://www.TickerFactory.com/]

首頁

尾頁

跳至