美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

Meowbb_bb 發表於 17-10-13 23:55
I also tried hifu in Central by dr ... I ended up signing up for a course of 3 treatments. Good re ...

我都係响中環搵醫生打Hifu, 做到我想要的效果,皮膚好左。第一次做三千幾,之後join了三次,唔知大家係咪都搵同一個醫生

別墅

Meowbb_bb 發表於 17-10-15 00:41
Yes u referred me to see the dr . I joined the course and facial afterwards . Also got warts remova ...

太好啦!你做完都覺得有效果,皮膚好了。脱疣?我都有興趣,幾錢?脫成點?

別墅

瑪麗皇后 發表於 17-10-23 12:53
都係想揾醫生做。

我都係鐘意搵醫生做,最好是自己診所,而不是美容院的註場醫生或外賣醫生,始終係自己診所,個醫生會細心好多。即係好似阿媽揍仔和工人揍仔的分別。

別墅

Meowbb_bb 發表於 17-10-15 22:31
Warts removal is normal price like others dermatologist. It's not my first time . I got warts remov ...

sound pretty good, 等我下次搵陳醫生打hifu時順便問埋脱疣

別墅

titi_ting 發表於 17-10-30 01:06
之前係尖沙咀一間做過一次 效果唔錯 輪廓靚左 所以買多左兩次 哈哈 不過價錢貴左啲 但見做美國機而且醫生做 ...

我都覺得唔應該只對比價錢,反而經驗和手勢遠比價錢重要,特別是做些能量較高的儀器或入侵性的美容療程。我都寧願俾貴少少,揾些信譽較好的公司幫襯。

別墅

twinsbbmama 發表於 17-11-15 11:54
多謝jm 介紹我上星期去左你介紹個醫生資詢,醫生非常細心,解釋得非常清楚,但係佢話我HIFU做唔 ...

聽落好似幾好

別墅

MICLOH168 發表於 18-1-8 17:51
請問做過hifu ga jm, 如果我塊面瘦無咩肉, 但係想firm d, 適唔適合做呀, 會唔會做咗重無肉呀, 比d意見我呀, ...

我覺得做完之後輪廓出返嚟,而唔係塊面無肉嗰隻。

首頁

尾頁

跳至