自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我06/12 睇再咗一次, LEON 瘦番好多, 好靚仔呀! 回復當年我們讀書時代的leon感覺, 真係好正! 係演唱會裡唱好耐無聽嘅 "孤單的人, 孤單的我" 時, 突然好感動呀! 原來喜歡他已經廿年了!

http://www.youtube.com/watch?v=xCErlGIHy9Q

11/12 會睇第2次, 陪他過生日!

車仔人  你就好啦!!!!
希望你睇得開開心心~~~~  發表於 11-12-10 19:01

大宅

回覆:今晚睇完黎明演唱會~~訓唔著~~

係呀!佢穿皮樓嗰part我真係癲咗!大叫原振俠!

車仔人    發表於 11-12-10 22:03

大宅

聽晚我又去睇啦!好期待呀!最後一場啦!原振俠返咗來啦!

大宅

哈哈!太好啦!原來那些年leon有咁多粉絲的!

大宅

回覆:JunichiOkada 的帖子

超級粉絲呀!

大宅

那些年的追車,為佢攞最佳男歌手時的眼淚,一一浮現係腦海!我們青春的年代有很多美好的回憶,個人認為我們的那些年,比起現在的青年人更精彩!

大宅

今晚第二晚睇leon,仲好睇過第一晚,正!
但想同大家分享下我的奇遇,散埸時見到一位婆婆一手楂拐杖,另一隻手攞住2盒$380演唱會特別版box set,我真係忍唔住問她,你一個人嚟睇黎明,婆婆話睇足七場,「知道自己一定握不到手」,所以全部都係睇$200,自己去東亞同文娛中心買飛嘅!原來她已經78歲,鍾意leon廿幾年啦!她的堅毅,柏力令我好感動,佩服!廿年後的我仍然咁愛leon,咁愛身邊的那個嗎? 我相信...我會像婆婆一樣的長情!

車仔人  
好感動呀!!!!
同如果呢個婆婆有得上台真係好正...................  發表於 11-12-12 08:26

大宅

回覆:KennisHoBB 的帖子

大宅

昨晚好正好正的, 生日大合唱, 我差d感動到喊咗出嚟
http://www.youtube.com/watch?v=G4UNJ6Egbqo&feature=youtu.be

首頁

尾頁

跳至