夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

打女人個男人都不知所謂. 打女人無發達.
個bf先問識唔識打交先,
個女仔又知唔知佢個bf細膽和應變能力差.
另外有時候驚得滯喺唔知點做架.
我估bf唔搵gf喺重喺道驚緊, 而唔喺唔敢搵gd. 唔知仲有冇下一次. 命仔由關.
正如有啲男仕怕曱甴一樣.
我有親戚以前個男朋友生性純如綿羊, 好聽話, 有次2人出街, 隔離枱要開片, 拿刀打架個隻, 男仍然坐喺道, 女問男你現在走唔走, 唔走女自己走, 佢先識得起身. 喺個女仔好岳喺主道, 個男仔變依賴咗, 女後來都喺分咗手, 同咗另一個男人, 佢好打得, 當個乒, 但個女成日當個老公喺老粗, 又當佢無到, 個老公對佢女家啲人串串貢, 啲其他親戚成日話佢攪咗個蘿地橙.
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

大宅

原文章由 m9394pp 於 07-12-10 00:39 發表

事原係呢個男人既老婆自己有左都唔知, 有一晚同班fd
去飲酒, 點知飲大左跌親, 咁就小產, 而當晚有份同佢
老婆去wet既人都係佢兩公婆既仇人, 而且呢個男人
成日都high野, 所以更加顛, 之前都試過追住人黎打,
仲俾警 ...

小產又關你個fd事, 喺佢地兩個人問題, 講真一個high嘢, 一個有咗都唔知, 個bb點會鐘意同佢一齊arm, 有病架. 喺野蠻人行為. 你個fd之後有冇報案arm.
兩個男人都不要得, 不過叫你個fd小心, 準可能唔好得罰人.

[ 本文章最後由 alvinchanmama 於 07-12-10 00:54 編輯 ]
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

首頁

尾頁

跳至