跳至

首頁
12345...19

尾頁

侯爵府

2011精緻種植勳章 畀面勳章

琴晚另一個醫生FD話我係 神經炎, 食藥會好番, 唔洗再担心...

侯爵府

好耐冇去掃貨, 呢幾日襯搬屋後又換季, 都買咗好多, 但係買得好抵, 因為我限住自己一個budget, 提住自己唔好衝動, 真係好成功, 真係要讚吓自己.....叻叻叻叻叻

侯爵府

揀冰雞留意:

雞冠要直, 不要歪(病雞)
雞冠要矮(嫩), 高(老)
雞胸不可有積血
雞皮要有光澤
雞尾不要太多紋(老)

以上資料出於阿諺媽媽的陪月課程, 覺得真係好有用, 忍唔住要同大家分享...

侯爵府

仲有仲有, 呢d 都係好料...

原來煲紅棗水飲係唔可以補血的, 佢只含鈣不含鐵.

如果食通菜當晚有抽筋, 即表示你鈣質不夠.

煲根莖類的老火湯, 一定要有2-3小時

西洋菜不可煲過45分鐘

雪蛤膏含刺激素勁高, 容易引起子宮頸及乳癌

不吃深綠色的蔬菜, 有免唇BB 機會率較高, 因為少了葉酸.

侯爵府

自言自語完畢, 明日再續....

侯爵府

又係自言自語時間...

侯爵府

我覺得一次過買晒一季的衫會慳D, 因為可以即時襯好晒, 我又會比一個BUDGET 自己, 諗好晒先出擊, 冇諗過就唔買, 咁就算唔慳多都唔會洗多錢....

我以前會買月下貨, 而家就唔會, 因為成日諗住買來遲D着, 卒之十年都唔郁, 嘥錢!!

仲有, 唔好貪便宜, 買埋D野返屋企唔用仲嘥錢嘥地方

情願貴買平着, 舊年我喺妙麗買咗一對BOOTS 同埋一個袋, 用足半年, 靚足半年, 而家仲着緊...

侯爵府

呢個春季可以叫做買夠喇, 我喺H&M同埋ARNOLD PALMER 買衫, 由50-1XX, 又買咗兩對鞋, 好好靚, 一個腰包仔, 春季可以收工嘞, 夏季可能要入幾件, 到時先算...

侯爵府

你誤會喇, H&M 三件短袖衫, 兩件100, 一件50...

ARNOLD 兩件長袖衫, 加埋要3XX, 屯門市廣場

侯爵府

40,

你地果邊d 屋乜野價呀?

侯爵府

我地呢排周圍及D村屋,我都發現價錢好參差,我地都考慮緊,又要平,又要方便出入,我知都唔易揾,但係出入一定要方便,我地諗住養老,人可以唔行,十字車一定要可以到門口呀。。。

侯爵府

呢排掃貨係特別高興哩。。。

我琴日去咗北上揼骨,做埋拔罐,而家成身都係圓碌碌的印,成隻班點狗咁。。。

仲成身刷晒D老泥,而家係一隻滑嘟嘟的班點狗。。。

仲整埋水晶腳趾甲。。。

去濕平淨係買咗兩件打底背心一個敷眼同埋一樽腐乳。。。

成日都用咗唔夠四佰蚊

侯爵府

我好同意你講法,我如果真係住村屋,就一定要地下果層,可以放狗同埋種菜,花可以唔種,菜就一定要。

我地都係想近西鉄果D,你而家講果個錦安花園要幾$呢?近唔近你住果度呢?

侯爵府

等埋我個c6先, 我地諗住出年年尾先買咖, 而家做資料搜集啫~~~

侯爵府

得兩個人就真係悶D, 就算去長洲都要揾伴啦...

侯爵府

如果你唔去短線, 改去長洲, 就不妨約埋我喎..

侯爵府

我諗住邊度都冇所謂, 主要想兩日一夜, 兩仔乸就冇引啦, 如果多個小笨友就唔同啦...

侯爵府

咩來咖?

侯爵府

我對D形容詞冇乜IDEA 咖.....

我都揾到一個....http://www.travelusb.com/DetailNews.php?id=ADMRZxEq
原帖由 forty+ 於 10-3-19 23:15 發表
你真抵打, 我地祖国嘅高鐡呀, 有好多唔同路線, 下面係其中一個團 :

http://hk.deals.travelzoo.com/china/771274?utm_source=top20_hk&utm_medium=email_top20

侯爵府

咁就唔知喇....

你揾到伴未呀?

首頁
12345...19

尾頁

跳至